Life

O celebră influenceriță, găsită moartă într-un șanț. Polițiștii au mai descoperit și alte șase cadavre lângă ea

Trupul neînsuflețit al unei influencerițe în vârstă de 23 de ani zăcea într-un șanț alături de alte șase cadavre. Oamenii legii fac cercetări.
19.05.2023 | 15:31
O celebra influencerita gasita moarta intrun sant Politistii au mai descoperit si alte sase cadavre langa ea
O influencerita a fost gasita moarta de politisti
ADVERTISEMENT

O influenceriță de 23 de ani din Mexic a fost găsită fără suflare într-un șanț. Întreaga situație este cu atât mai controversată în condițiile în care tânăra a fost găsită moartă puțin timp după ce a fost dată dispărută. Autoritățile au început să facă cercetări, iar ceea ce au descoperit este șocant.

Influenceriță de 23 de ani, găsită fără suflare în toiul nopții

Tania Araceli Guzman Navarro, pe numele ei complet, a fost dată dispărută de familie. În urmă cu trei săptămâni, pe 21 aprilie, membri familiei sale alertau autoritățile cu privire la dispariția Taniei fără urmă. La 3 săptămâni de la dispariție, corpul neînsuflețit al influenceriței a fost găsit într-un șanț, în Puruandiro, Mexic, alături de alte 6 cadavre.

ADVERTISEMENT

După ample căutări, Tania a fost găsită moartă de către autorități în Puruandiro, Mexic. Ceea ce i-a șocat pe polițiști a fost faptul că alături de trupul ei neînsuflețit mai zăceau șase cadavre. Polițiștii au reușit să o găsească pe creatoarea de conținut datorită localnicilor din zonă.

Aceștia au remarcat un miros neobişnuit şi puternic în zonă. Astfel, oamenii au alertat imediat autoritățile. Oamenii legii au descoperit cele șapte cadavre într-o groapă de lângă un șanț.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta influenceriță era aproape de descopunere, fapt care îngreunează cercetările

Potrivit presei locale, rămășițele umane erau foarte descompuse. Oamenii legii au avut nevoie de cinci zile pentru a-i stabili identitatea. Incidentul vine după ce familia Taniei a raportat dispariția ei pe 21 aprilie. Ei au susținut că a fost văzută ultima dată plimbându-se prin orașul ei natal. După orele 20.45, tânăra nu a mai fost văzută până astăzi.

Anchetatorii încă nu au stabilit dacă ar exista vreo legătură între cele șapte cadavre descoperite. Cercetările continuă, iar oamenii legii speră să afle ce s-a întâmplat. Momentan, nimeni nu se află pe lista suspecților.

ADVERTISEMENT

Locul terifiant se află în Michoacán, Mexic din sud-vestul țării. Aceasta este una dintre cele mai violente regiuni ale țării. În zonă au fost înregistrate aproape 2.500 de crime brutale doar anul trecut. Localnicii sunt terifiați și le cer autorităților să ia măsuri pentru siguranța lor.

Mexicul, una dintre țările cu cel mai mare grad de criminalitate

Mexicul este cunoscut pentru seriile de crime. Săptămâna trecută doi turiști au fost uciși în atacuri separate într-o destinație de vacanță foarte populată. În luna aprilie, 7 persoane, printre care și un copil, au fost omorâte. Ororile s-au petrecut după ce nişte bărbați înarmați au luat cu asalt o stațiune.

ADVERTISEMENT