Life

O celebră influenceriță și-a anunțat sarcina. „Sunt cea mai fericită”

04.01.2021 | 15:27
O celebra influencerita sia anuntat sarcina Sunt cea mai fericita
O celebră influenceriță și-a anunțat sarcina. „Sunt cea mai fericită”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lumea showbiz-ului românesc va avea o nouă mămică în acest an, după ce Sînziana Iacob, o celebră influenceriță de pe Instagram, a făcut marele anunț. Blondina este însărcinată în trei luni și a ținut totul ascuns până acum. 

Sînziana a făcut anunțul în urmă cu câteva zile pe contul ei de Instagram și a ținut ă precizeze cât de fericită este la aflarea acestei vești.

ADVERTISEMENT

Cunoscută în mediul online ca Sînziana Sooper, vedeta este soția lui Alexandru Iacob, câștigătorul competiției „Top Chef”, și s-a făcut remarcată cu ajutorul blogului de lifestyle, dar și a activității de pe rețelele de socializare.

O celebră influenceriță și-a anunțat sarcina. „Sunt cea mai fericită”

Anul 2021 a început cu vești bune pentru o influenceriță de pe Instagram, care și-a anunțat sarcina în urmă cu puin timp. Este vorba despre Sînziana Iacob – Sînziana Sooper, așa cum este cunoscută de urmăritori –, care este însărcinată în trei luni.

ADVERTISEMENT

Aceasta și-a etalat burtica pe cunoscuta rețea de socializare, unde a primit Blondina a declarat că este mai fericită ca niciodată și că este nerăbdătoare să-și strângă copilul în brațe alături de partenerul ei de viață, Alex Iacob.

„În 2020 Dumnezeu a trimis la noi o Scânteie de Lumina Divină, Pură și Curată, ca o picătură de roua. În Inima mea Cerească e doar cântec, bucurie și recunoștință, mulțumind zilnic pentru așa o magnifica splendoare!

ADVERTISEMENT

În inima mea de Soare de 3 luni este cea mai mare sărbătoare! Te iubesc @alexandru.iacob_ ! Sunt cea mai fericită pentru că în această călătorie, Tu ești cel care mă ține în inimă, în brațe și de mână!”, a scris Sînziana în dreptul fotografiilor cu burtica de gravidă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sinziana Maria Iacob 🧿 (@sinzianasooper)

Postarea a primit peste 28.000 de mii de aprecieri și mai bine de 1.000 de mesaje de la fani și alți influenceri din România, care i-au transmis gânduri bune frumoasei blondine.

ADVERTISEMENT

„Felicitari superbitaaaate”, „Ce frumos! fiți binecuvântați! să vă bucurați non stop”, „Doamneeee, doamne doamne, ce superb! Multe felicitări și o sarcină minunată îți doresc!”, „Oh, ce mod frumos de spune că veți fi părinți, felicitări”, „Cât de frumos! Felicitări, să fiți sănătoși și contopiți mereu în iubire!, sunt doar câteva dintre comentarii.

Este primul copil pe care Sînziana și Alex îl vor vea împreună și sunt nerăbdători ca micuțul sau micuța să se nască. Vedeta și-a păstrat sarcina secretă, iar contul ei de Instagram a fost bombardat cu mesaje de la fani în momentul în care a făcut anunțul.

ADVERTISEMENT