Sport

O celebră luptătoare din UFC și-a lansat site pentru adulți. Cu ce poze vrea să dea lovitura. Foto

25.02.2021 | 08:08
O celebra luptatoare din UFC sia lansat site pentru adulti Cu ce poze vrea sa dea lovitura Foto
O celebră luptătoare din UFC și-a lansat site pentru adulți. Cu ce poze vrea să dea lovitura. Foto
ADVERTISEMENT

Celebra luptătoare din UFC, Paige VanZant și-a lansat în exclusivitate un site pentru adulți în care sunt incluse pozele personale ale superstarului și vrea să facă furori printre internauți.

Nu este o noutate pentru Paige să apară în astfel de ipostaze, în trecut luptătoarea și-a delectat urmăritorii de pe rețelele de socializare cu poze nud alături de soțul său.

ADVERTISEMENT

Fară să îl anunțe direct drept un site pentru adulți, accesul pe platformă va fi contracost, o taxă de 10 de dolari lunar urmând să fie aplicată potențialilor clienți ai site-ului.

Paige VanZant și-a lansat site pentru adulți. Cu ce poze vrea să dea lovitura luptătoarea de MMA

Paige VanZant lansează un site personal pentru adulți în care va posta diferite poze “incendiare”, iar platforma va fi destinată exclusiv celor care plătesc 10 dolari pe lună, prețul abonamentului.

ADVERTISEMENT

Aceasta și-a motivat decizia de a lansa un site destinat doar fanilor după ce a primit o mulțime de mesaje în care i se cereau poze, contracost, în care luptătoarea să fie îmbrăcată sumar sau chiar nud.

Astfel, luptătoarea născută în Oregon, în vârstă de 26 de ani, a hotărât să își lanseze platforma într-o manieră organizată. După ce a evoluat ani buni în UFC, Paige a semnat anul trecut un contract cu Bare Knuckles Fighting Championship, o companie rivală cu cea la care luptase inițial.

ADVERTISEMENT

Paige VanZant e motivată de fani: “Mereu îmi cer mai mult în poze”

Luptătoarea își motivează decizia datorită cererilor primite de la fani în mesajele private de pe social media: “Au fost 200 astfel de cereri în ultimul timp. În principiu dacă cei care apreciază acum pozele mele doresc pot să plătească.

M-am gândit, hey, de ce nu, trimite-mi bani în semn de apreciere, hai să o facem. Nu mă așteptam la un astfel de feedback. Inițial 10 sau 20 de urmăritori mi-au trimis bani și așteptau să primească ceva exclusiv în schimb.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău dacă s-a creat o confuzie pe social media și îmi cer scuze celor care sperau să primească poze nud în schimb. Am decis să deschid această platformă pentru cei care vor conținut exclusiv într-un mod organizat”, a declarat Paige VanZant.

 

 

ADVERTISEMENT