News

O cîntăreaţă de la noi a pozat goală! Pictorial INCENDIAR

Cristiana Raduta pare sa fi fost femeia extremelor. La inceput poza in "Bomba sexy", iar dupa cativa ani, in cea de femeie de casa. Totusi, barbatii au intiparit in minte, imaginea ei din celebra...
20.07.2014 | 09:29
O cintareata de la noi a pozat goala Pictorial INCENDIAR

Cristiana Raduta pare sa fi fost femeia extremelor. La inceput poza in “Bomba sexy”, iar dupa cativa ani, in cea de femeie de casa. Totusi, barbatii au intiparit in minte, imaginea ei din celebra revista pentru barbati, goala si dezinhibata.

In anul 2000, Cristiana Raduta facea furori cu pictorialul din celebra revista pentru barbati. Goala si lipsita de inhibitii, pe atunci, roscata arata ca stie cum sa cocheteze cu aparatul de fotografiat.

In anul 2000 Cristiana Raduta facea senzatie cu pozele din Playboy

S-a lansat la emisiunea “Roata norocului”

Desi multi au inca impresia ca aparitia in Playboy a fost rampa de lansare pentru cantareata, trebuie sa va dezamagim. Cristiana era deja celebra cand cei de la Playboy i-au cerut sa se dezbrace in paginile revistei. Raduta si-a facut debutul la Pro Tv, la emisiunea “Roata norocului”. Desi rolul ei era unul de asistenta, acest lucru nu a impiedicat-o insa sa isi adune o sumedenie de admiratori.

Cristiana a devenit cunoscuta la emisiunea concurs “Roata norocului”

Cocheteaza cu aparatul inca din timpul facultatii

Pozele reusite de acum 14 ani se datoreaza si simplului fapt ca actrita era obisnuita cu aparatul de fotografiat, dar si cu sedintele foto in compania mai multor persoane. Inca din timpul facultatii, ea cocheta cu aparatul de fotografiat, insa se multumea ca imaginiile sa le puna in “book-ul ei”.
Acest pictorial incendiar a fost debutul ei pe paginile unei reviste, asa ca in momentul in care a primit oferta, a acceptat pe loc. Raduta povestea la momentul respectiv ca a tinut secret acest proiect, singurele persoane care aveau habar si care au incurajat-o sa pozeze au fost mama, iubitul ei, dar si directorul Teatrului de Comedie, unde ea aparea pe scena.