Life

O companie americană face angajări în România. Oferă 25 de zile libere pe an, telemuncă și beneficii în funcție de stilul de viață

O firmă din SUA caută oameni în țara noastră. Promite 25 de zile de concediu, se poate lucra remote și multe alte avantaje.
23.05.2023 | 16:04
O companie americana face angajari in Romania Ofera 25 de zile libere pe an telemunca si beneficii in functie de stilul de viata
O firmă din SUA caută oameni în țara noastră. Promite 25 de zile de concediu, se poate lucra remote și multe alte avantaje. Sursa foto: insuranceday.maritimeintelligence.informa.com
ADVERTISEMENT

O companie americană face angajări în România. Oferă 25 de zile libere pe an, telemuncă și beneficii în funcție de stilul de viață. Locurile de muncă sunt într-un domeniu tot mai căutat de oameni în ultima perioadă.

O firmă din SUA caută oameni în țara noastră. Promite 25 de zile de concediu, se poate lucra remote și multe alte avantaje

O firmă din Statele Unite ale Americii caută oameni în țara noastră. Promite 25 de zile de concediu, angajații putând lucra remote și primesc multe alte avantaje. Compania se numește Marsh McLennan, joburile urmând să fie scoase la concurs în Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Firma de servicii profesioniste de risc, strategie și resurse umane este unul dintre cei mai importanți jucători din acest domeniu. Are venituri anuale care depășesc 20 miliarde de dolari și este prezentă în România de 28 de ani.

Conform wall-street.ro, la nivel global are peste 85.000 de angajați, prin intermediul hubului de la Cluj-Napoca urmând să ofere oportunități de carieră în domeniul IT pentru: ingineri software, ingineri de date în Cloud, analiști de sistem și manageri de proiect.

ADVERTISEMENT

Viitorii angajați vor primi 25 de zile libere pe an, un program de lucru flexibil, telemuncă, cât și posibilitatea de a cumpăra sau vinde zile libere / compensatorii pentru sărbătorile legale care se suprapun cu cele de weekend.

De asemenea, compania americană Marsh McLennan mai anunță că românii vor beneficia și de alte avantaje. Printre acestea se numără cele medicale și soluțiile de wellbeing. Totodată, angajații primesc o sumă flexibilă care poate fi alocată în funcție de opțiunile lor și multe altele.

ADVERTISEMENT

Marsh McLennan, rol important pe piața IT din România

Marsh McLennan va juca în perioada imediat următoare un rol important pe piața IT din România imediat ce se va deschide noul hub din Cluj-Napoca. Spațiul de birouri va avea o suprafață de 1.300 metri pătrați. Sediul va găzdui noul centru IT, dar și echipa Darwin.

Mai exact, este vorba de o echipă de 550 de specialiști, Darwin fiind parte din firmă încă din anul 2016. Platforma globală sprijină angajații să își aleagă beneficiile în funcție de stilul de viață, permițând organizațiilor să atragă și să fidelizeze talente de top.

ADVERTISEMENT

În felul acesta va deveni principalul centru al companiei americane pentru Europa. În plus, va contribui la accelerarea ritmului de inovație pentru cele patru business-uri ale sale, și anume: Marsh, Guy Carpenter, Mercer și Oliver Wyman.

ADVERTISEMENT
Tags: