Fotbal international

O companie de renume din România va sponsoriza un club spaniol. Parteneriatul începe din acest weekend

07.02.2021 | 12:08
O companie de renume din Romania va sponsoriza un club spaniol Parteneriatul incepe din acest weekend
ADVERTISEMENT

Rayo Vallecano a anunțat începutul unui parteneriat cu primul sponsor român din fotbalul spaniol, Digi Communications. Primul meci în care clubul iberic va purta pe tricou sigla noului sponsor va avea loc în acest weekend, contra celor de la Tenerife.

Astfel, Rayo Vallecano devine al doilea club din străinătate care are un sponsor venit din România, Udinese având în vigoare contractul cu Dacia de ani buni.

ADVERTISEMENT

Rayo evoluează în eșalonul secund din Spania, Segunda Division. Echipa pentru care evoluează Luca Zidane, fiul tehnicianului de la Madrid, ocupă momentan locul 4 în clasament.

Primul sponsor român din fotbalul spaniol. Parteneriatul începe din acest weekend

Rayo Vallecano a anunțat pe site-ul oficial că va începe un parteneriat cu Digi Communications începând din acest weekend. Înțelegerea va dura până în vară, iar sigla sponsorului se apărea pe tricouri încă de la meciul cu Tenerife, programat duminică, de la ora 19.15.

ADVERTISEMENT

“Digi va fi noul sponsor principal al echipei noastre. Rayo Vallecano anunță Digi ca nou sponsor principal. Rayo a semnat un acord cu Digi, operatorul de telecomunicații al multinaționalei Digi Communications.

Va fi principalul nostru sponsor până la sfârșitul acestui sezon. Primul meci în care vom purta logo-ul partenerului nostru este meciul cu Tenerife, de duminică. Prin acest acord, Digi își arată sprijinul pentru club, cât și pentru cartierul nostru”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Dacia, peste un deceniu alături de Udinese în fotbalul italian

Dacia a semnat contractul de sponsorizare cu Udinese în 2009, iar de atunci cele două părți au conlucrat de minune. În 2016 clubul inaugura Dacia Arena, care a devenit primul stadion din Italia denumit după un producător auto.

Stadionul din Udine, are o capacitate de 25.000 de locuri, fiind considerat o adevărată bijuterie. Cele 10.000 de panouri din oțel care reflectă lumina soarelui și i-au adus supranumele de “Diamantul din Udine”

ADVERTISEMENT

Clubul italian a decis să preungească înțelegerea cu gigantul auto român până în 2023: “Este o zi importantă pentru clubul nostru. După reînnoirea contractului cu Dacia, vom ajunge împreună la 14 sezoane în anul 2023. Un succes uimitor și aproape unic în panorama fotbalului italian”, a declarat reprezentantul clubului Stefano Campoccia.

ADVERTISEMENT