Life

O concurentă a stârnit cearta dintre antrenorii de la Vocea României. Tudor Chirilă și-a supărat colegii: „Pe Theo dă-o…”

Antrenorii de la Vocea României s-au aprins în lupta pentru o concurentă. Din dorința de o avea în echipa lor, și-au spus câteva replici dure.
30.09.2022 | 20:57
O concurenta a starnit cearta dintre antrenorii de la Vocea Romaniei Tudor Chirila sia suparat colegii Pe Theo dao
Tudor Chirilă și-a supărat colegii de la Vocea României. Ce remarcă a deranjat-o pe Theo Rose. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anastasia Budeșteanu s-a prezentat cu încredere la Vocea României. A făcut furori pe scenă și i-a făcut pe antrenori să se certe. Și-au scos toate armele pentru a o convinge să facă parte din echipa lor, dar unele argumente i-au făcut să se supere.

Anastasia Budeșteanu, concurenta care a fost motiv de ceartă între jurații de la Vocea României. Theo Rose s-a supărat

Luptele pentru concurenți sunt aprige la Vocea României. Uneori, pentru a-i convinge să se alăture echipei lor, sunt nevoiți să se folosească de cele mai neașteptate arme, însă, argumentele folosite pot cauza discuții contradictorii între antrenorii concursului de la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și de această dată, când Anastasia Budeșteanu și-a făcut apariția pe scena competiției muzicale. Ea a interpretat piesa Cuz I Love You și a făcut ca toate cele patru scaune să se întoarcă.

La finalul momentului, Tudor Chirilă s-a ridicat în picioare și i-a mărturisit că este o bucurie pentru tot ceea ce a reușit să facă și a felicitat-o pentru încrederea de care a dat dovadă.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Smiley i-a spus că are o voce care poate ajunge departe în competiție și că și-ar dori să o aibă în echipă.

Denis, solistul trupei The Motans, în schimb, a dezvăluit că deja o cunoaște pe Anastasia și că au mai colaborat, de aceea era sigur că ea îl va alege, ceea ce s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

„Această luptă a fost inegală de la bun început. Noi am mai lucrat împreună, eu n-am știut că ea o să fie în concursul ăsta. Noi am cântat pe aceeași scenă”, a spus Irina Rimes.

Totuși, Tudor Chirilă nu a fost de acord și susținut că Anastasia este liberă să aleagă orice altceva și nu trebuie să aleagă un drum cunoscut.

ADVERTISEMENT

„Dar nu mi se pare inegal. Nu eu un motiv să vină la tine în echipă. Nu trebuie să iei decizia asta sub presiunea unui om pe care îl cunoști”, a susținut Tudor Chirilă.

„Bro, stai un pic!”, a încercat Denis să-l întrerupă, fără succes însă.

„Nu sunt bro! Domnule. Muzica nu este despre monogamie. Muzica este despre Smiley, despre Chirilă, despre Denis, despre Irina”, și-a continuat Tudor pledoaria.

Remarca a supărat-o pe Theo Rose care s-a simțit lăsată pe dinafară și a reacționat. Totodată, artista a fost deranjată și de faptul că Irina Rimes s-a oferit să-i scrie o piesă Anastasiei și a spus că, în aceeași idee, îi poate oferi 3000 de euro.

„Da, pe Theo dă-o dracu, că…”, a remarcat Theo Rose cu privire la discursul lui Tudor Chirilă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

ADVERTISEMENT