O cunocută prezentatoare a renunţat la televiziune! De ce a luat această decizie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 08:50
O cunocută prezentatoare a renunţat la televiziune! De ce a luat această decizie GALERIE FOTO

Lumea o ştie în concediu de creştere a copilului, însă Bianca Ioniţă (36 de ani) nu va mai reveni la pupitrul ştirilor Kanal D.

Asta pentru că vedeta tv a ales să se dedice fiicei sale, Eva, care a împlinit un an de curând. „Momentan, Kanal D, pentru mine, nu reprezintă o prioritate. Le-am mulţumit pentru cei opt ani minunaţi petrecuţi împreună şi am căzut de comun acord să încheiem contractul în bune relaţii. Am ales să mă dedic creşterii fiicei mele, Eva”, a declarat Bianca, în exclusivitate pentru Click!

Ea a preferat să îi fie alături copilei sale în primii ei ani de viaţă şi să se ocupe de casă şi de familie. Însă, dorul de televiziune nu îi dă pace. „Vreau să revin în televiziune, tot la ştiri. Dar nu mă grăbesc”, ne-a mai spus Bianca.

Sursă: click.ro

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×