Life

O cunoscută actriță a fost bătută în Cișmigiu, chiar în plină zi: “Nimeni nu a intervenit. Nimeni n-a zis nimic”

O cunoscută actriță a fost bătută în Parcul Cișmigiu din București în plină zi. Oamenii aflați la fața locului nu au intervenit să o ajute.
18.05.2023 | 21:57
O cunoscuta actrita a fost batuta in Cismigiu chiar in plina zi Nimeni nu a intervenit Nimeni na zis nimic
O cunoscută actriță a fost bătută în Cișmigiu, în plină zi. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O actriță cunoscută a fost bătută în plină zi, în Parcul Cișmigiu. Un bărbat a sărit la ea după ce aceasta a refuzat să-i dea bani. Deși au fost câțiva oameni martori la incident, nimeni nu a sărit în ajutorul femeii.

O cunoscută actriță a fost bătută în Cișmigiu, în plină zi. Cum s-a întâmplat totul

Andreea Hristu a relatat pe Facebook experiența pe care a trăit-o chiar în centrul Bucureștiului, în Parcul Cișmigiu. În timp ce se afla pe o bancă, având o carte și o cafea, actrița a fost abordată de un bărbat.

ADVERTISEMENT

La început, aceasta nu a crezut că lucrurile ar putea deveni periculoase, din moment de individul respectiv vorbea normal. Atunci când i-a cerut bani actriței și aceasta l-a refuzat, lucrurile au degenerat. Deși l-a amenințat cu poliția, acesta nu a încetat au jignirile.

“Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112”, a scris Andreea Hristu pe pagina sa.

ADVERTISEMENT

După amenințarea cu poliția, bărbatul a sărit la ea și a lovit-o cu plasa de cărți, iar telefonul a căzut pe jos, chiar în timp ce se afla în apel, după ce a sunat la 112.

“Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee”, a continuat ea.

ADVERTISEMENT

Deși mai erau oameni în jurul ei, nimeni nu a intervenit să o ajute pe actriță. Bărbatul care a agresat-o a plecat, în cele din urmă, spunând că ea este cea care l-a agresat. Au mai venit alte persoane să o ajute și să-l caute pe agresor, însă toți bărbații prezenți au plecat de la locul faptei.

“Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine. În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care rămâne cu mine până vine poliția și care acceptă să fie și martor la dosar.

ADVERTISEMENT

Alți oameni vin să mă ajute, unii se duc să-l caute pe individ prin parc. ‘Bărbații’ care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți”, a mai povestit actrița.

Actrița, revoltată de ce i s-a întâmplat

Polițiștii au sosit la fața locului și au reușit să-l prindă pe bărbatul care a agresat-o pe actriță. Din păcate, agresorul poate scăpa doar cu o amendă, însă Andreea Hristu este revoltată de faptul că a avut parte de o asemenea întâmplare în plină zi.

Actriței nu-i vine să creadă că niciunul dintre cei patru bărbați care au fost martori la incident nu a venit să o ajute. Mai mult, agresiunea a avut loc chiar în apropierea unui loc de joacă.

“Ce mă înfurie și mă revoltă până la lacrimi e că 1. se poate întâmpla așa ceva în plină zi, într-un parc public, la 20 de metri de un joc de joacă, dar și mai tare că 2. NIMENI NU A INTERVENIT!!!

Erau 4 (patru) bărbați care au asistat la tot incidentul, în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul și care nici măcar nu s-ar ridicat de pe bancă.  Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală.

La INML costă 38 RON certificatul medico-legal. Ceva îmi spune că e mai mult decât o să plătească vreodată individul pentru faza de azi. Sau poate doar am eu o zi proastă…

L.E. Mulțumesc tuturor pentru mesaje și susținere. Urmele fizice sunt minore, șocul e încă mare. Și revolta, a mai scris Andreea Hristu în postarea sa.

Ulterior, reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat, printr-un comunicat, că bărbatul care a agresat-o pe actriță a fost identificat și apoi dus la secție.

ADVERTISEMENT