Life

O cunoscută actriță se desparte de soț, după un mariaj de 4 ani. A ajuns la al treilea divorţ

O cunoscută actriță se desparte de soț, după un mariaj de 4 ani. Vedeta din serialul House of Cards a ajuns deja la al treilea divorţ.
28.09.2022 | 20:29
O cunoscuta actrita se desparte de sot dupa un mariaj de 4 ani A ajuns la al treilea divort
O cunoscută actriță se desparte de soț după 4 ani de mariaj. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O cunoscută actriță se desparte de soț după ce au fost căsătoriți timp de 4 ani. Acesta ar fi al treilea divorț al vedetei din producția americană House of Cards.

O cunoscută actriță se desparte de soț după 4 ani de mariaj

Robin Wright (56 de ani) divorțează de directorul casei de modă Yves Saint Laurent, Clément Giraudet, cu care a fost căsătorită timp de patru ani.

ADVERTISEMENT

Actrița este cunoscută pentru rolul din House of Cards, disponibil în prezent pe Netlifx, producție care se află pe lista BBC Culture a celor mai bune seriale ale secolului XXI.

Robin Wright s-a căsătorit în secret cu Clément Giraudet în 2018. După patru ani împreună, cei doi au decis să se separe.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut după ce actrița s-a despărțit de Sean Penn, cu care a fost căsătorită până în 2010, atunci când au divorțat oficial.

Povestea lor de dragoste a început în 2017. Interpreta lui Claire Underwood din serialul politic de dramă a fost surprinsă pentru prima dată alături de directorul Yves Saint Laurent la Săptămâna Modei de la Paris.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu, Robin Wright și Clément Giraudet și-au unit destinele în comuna La Roche-sur-le-Buis, din Franța.

Potrivit presei internaționale, vedeta ar fi depus cererea de divorț în urmă cu o săptămână. Actrița ar fi invocat “diferențe ireconciliabile” și ar fi indicat 31 iulie ca dată a separării, potrivit TMZ.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Robin Wright a cerut să se respecte actul prenupțial, astfel că bunurile ei nu vor ajunge la fostul partener. Cunoscuta actriță din SUA are o avere estimată la 65 de milioane de dolari.

Robin Wright a fost căsătorită cu fostul iubit al Madonnei

În perioada 1996 – 2010, Robin Wright a fost căsătorită cu Sean Penn, fostul iubit al Madonnei. Cei doi au împreună doi copii, Dylan și Hopper Penn.

De altfel, între 1986 și 1988, vedeta a fost căsătorită cu actorul Dane Witherspoon. Acesta s-a stins din viață în 2014, la vârsta de 56 de ani.

Robin Wright a jucat rolul soției lui Frank Underwood în House of Cards. Personajul a fost interpretat de Kevin Spacey, care anul trecut a fost amendat cu 31 de milioane de dolari pentru hărțuire sexuală.

Celebrul serial a fost difuzat în perioada 2013 – 2018 și are în total șase sezoane.

ADVERTISEMENT