Life

O cunoscută artistă de muzică populară, clipe de coșmar din cauza soțului! „Îmi căutam un loc de refugiu”

Nicoleta Voicu a trecut prin clipe grele în căsnicia ei. A avut atacuri de panică timp de zece ani. Iată ce a mărturisit artista!
22.09.2022 | 00:25
O cunoscuta artista de muzica populara clipe de cosmar din cauza sotului Imi cautam un loc de refugiu
O cunoscută artistă de muzică populară de la noi din țară a trecut prin momente grele în căsnicia ei. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O cunoscută artistă de muzică populară de la noi din țară a trecut prin momente grele din cauza bărbatului alături de care a fost 20 de ani.

Nicoleta Voicu, momente grele în căsnicie. A avut depresie

Nicoleta Voicu a fost căsătorită 20 de ani cu același bărbat, dar a avut mult de suferit în urma acestei căsnicii.

ADVERTISEMENT

Acum, artista de muzică populară a vorbit la Antena Stars despre acest subiect delicat, anume cel al căsniciei sale eșuate.

A petrecut două decenii lângă acest bărbat, dar până la urmă, cunoscuta interpretă de muzică populară Nicoleta Voicu a decis să se despartă de soț, pentru că era mai mult nefericită decât bucuroasă în viața ei de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Interepreta de muzică populară a suferit de depresie după despărțirea de iubit, iar conform ei, în timpul căsniciei sale a avut numeroase atacuri de panică.

În ultimul deceniu, spune Nicoleta Voicu, a avut parte de o mulțime de atacuri de panică, iar acestea s-au diminuat după ce a divorțat de bărbatul respectiv.

ADVERTISEMENT

“Ultimii 10 ani din căsnicia mea au fost cu multe atacuri de panică. Însă, după divorț am fost foarte bine”, a  mărturisit artista.

Nicoleta Voicu
Nicoleta Voicu. Foto: Facebook

De la ce a pornit totul. Ce o învăța mama Nicoletei Voicu să facă

Nicoleta Voicu a spus și că totul a început din cauza unei învățături pe care a primit-o acasă, anume să îl întrebe mereu pe soțul ei înainte de a face ceva și aceasta a ajuns să își caute un loc de refugiu.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu a spus că ține și acum cont de această educație și a spus că, probabil, mama ei voia să știe că are mereu grijă cum se poartă.

“În cazul meu s-a instalat în timp dintr-o exigență din educația primită și de care țin cont și acum. A fost și în timpul căsniciei de 20 de ani.

De fiecare dată când o sunam pe mama ea mă întreba ‘Dar soțul te lasă?’.

Aceasta mă întreba asta, cred, ca să mă constrângă și ca să știe că am grijă. Îmi căutam un loc de refugiu”, a declarat Nicoleta Voicu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: