Life

O cunoscută prezentatoare TV și soțul ei au divorțat, după 13 ani de căsnicie: “Nu-mi voi spăla rufele în public”

O cunoscută prezentatoare TV și soțul ei au divorțat, după o căsnicie de 13 ani. Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV, a făcut primele declarații despre acest subiect.
05.07.2022 | 13:09
O cunoscuta prezentatoare TV si sotul ei au divortat dupa 13 ani de casnicie Numi voi spala rufele in public
Livia Graur, prezentatoare la Prima TV, a divorțat de soțul ei, după 13 ani de căsnicie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Livia Graur, prezentatoare a știrilor Focus de la Prima TV, a divorțat de soțul ei, după o căsnicie de 13 ani. Despărțirea s-a petrecut în mare secret și abia acum s-a aflat despre acest subiect.

Livia Graur, prezentatoare la Prima TV, a divorțat de soțul ei, după 13 ani de căsnicie

Cei doi vor rămâne în relații bune de dragul fiicei lor, Renata, în vârstă de nouă ani. Livia Graur și fostul ei partener de viață, Ștefan Răzvan Graur, au divorțat la notar, pe cale amiabilă, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Prima TV nu a mai purtat verigheta în ultima vreme, chiar și atunci când despărțirea încă nu era oficială. Vedeta și fostul ei partener au șters fotografiile în care apăreau împreună, postate pe rețelele sociale.

Aceasta a confirmat divorțul, precizând că “nu-și va spăla rufele în public”. Cei doi nu mai formează un cuplu de la începutul anului.

ADVERTISEMENT

“Da, este adevărat, am divorțat! Dar nu-mi voi spăla rufele în public, nu am nimic de adăugat.

Putem spune că nu mai suntem împreună de la începutul anului. Actele au fost semnate la notar.”, a declarat Livia Graur pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor Focus și Ștefan Răzvan Graur au avut o relație foarte lungă, de 20 de ani. Cei doi au format un cuplu încă din clasa a noua, iar după șase ani de căsnicie și-au reînnoit jurămintele la malul mării.

Livia Graur este prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV încă din 2014. Până atunci a realizat materiale în calitate de corespondent Focus în domenii ca sănătate, învăţământ sau social, după care a început să prezinte rubrica Meteo.

ADVERTISEMENT

Cine este Ștefan Răzvan Graur, fostul soț al Liviei Graur

Ștefan Răzvan Graur este din București și a absolvit Facultatea de Drept a Universității “Spiru Haret”. Este masterand în Criminalistică la Universitatea Română de Ştiinţe şi Arte “Gheorghe Cristea”.

A fost inspector la Poliția Română pentru o scurtă perioadă, după care a devenit manager al unui restaurant și la o sală de jocuri de noroc.

În prezent, fostul soț al Liviei Graur este este consilier juridic la Autoritatea de Stat.

ADVERTISEMENT