News

Moartea CUTREMURĂTOARE care A ŞOCAT toată lumea! VEDETA s-a aruncat de la BALCON!

David Ravenscroft, fostul logodnic al dansatoarei care s-a sinucis în urmă cu doi ani, Shakara Taylor, a făcut declaraţii şocante despre gestul extrem pe care l-a făcut tânăra....
11.07.2015 | 00:00
Moartea CUTREMURATOARE care A SOCAT toata lumea VEDETA sa aruncat de la BALCON
ADVERTISEMENT

David Ravenscroft, fostul logodnic al dansatoarei care s-a sinucis în urmă cu doi ani, Shakara Taylor, a făcut declaraţii şocante despre gestul extrem pe care l-a făcut tânăra.

Bărbatul s-a scuzat în timpul audierilor de zilele astea, explicând că nu se simte deloc vinovat, asta în ciuda faptului că Shakara a decis să-şi pună capăt zilelor, după ce el a anulat nunta. “Instinctul mi-a spus să fac asta. Nu era momentul potrivit. Se pare că nu a rezistat psihic refuzului. Pe moment a părut ok, dar dimineţă părea foarte abătută”, a spus bărbatul, conform metro.co.uk.

ADVERTISEMENT

DOLIU! TRAGEDIE de ultima ora! Madalin Ionescu… 

O prietenă apropiată a Shakarei a dat de înţeles că, în timpul vieţii sale scurte, blonda a fost o persoană foarte iubită de cei din jur, dar care suferea de stări de bipolaritate.

GALERIA FOTO FOTO! SMILEY E DISTRUS!!! FEMEIA PE CARE O ADORA IUBESTE ALT BARBAT!!! VEZI IMAGINI!!!

Shakara Taylor, în vârstă de 31 de ani, şi David Ravenscroft erau împreună de aproape patru ani şi aveau planuri mari. Tânăra stabilise şi data nunţii în iulie 2013, dar iubitul ei s-a hotărât că nu mai vrea să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

IMAGINI BOMBA DE ULTIMA ORA CU ELENA UDREA LA PLAJA!!! VIDEO + FOTO!!! 

Cei doi au continuat să locuiască împreună Georgetown. Până la urmă, femeia a cedat şi s-a aruncat de la etajul 7 al hotelului Caribbean Club hotel. A fost declarată moartă peste câteva minute.

Shakara Taylor şi-a început cariera ca dansatoare şi vreme de 15 ani s-a afirmat pe scena a numeroase concursuri de dans. Ea a mai apărut şi deschiderea show-ului Spice Girls”, “Naughty But Nice Girls”.

ADVERTISEMENT