News

O dubă s-a ciocnit frontal de un SUV, pe o șosea din Mureș: ”Am crezut că mor! Nu mai sunt om”

Un SUV și o dubă s-au ciocnit frontal pe o șosea din Mureș, iar pasagerii din microbuz spun că au văzut moartea cu ochii.
09.12.2022 | 09:10
O duba sa ciocnit frontal de un SUV pe o sosea din Mures Am crezut ca mor Nu mai sunt om
Accident în Mureș, între un SUV și o dubă. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Impactul a fost ”devastator”, potrivit martorilor, iar trei persoane au ajuns la spital, dintre care două în stare gravă.

Accident cumplit pe o șosea din Mureș

Martorii spun că de vină ar fi șoferul SUV-ului, care a intrat cu viteză pe contrasens într-o curbă periculoasă. Asta, în condițiile în care vizibilitatea era redusă și carosabilul era alunecos.

ADVERTISEMENT

A pierdut controlul și a intrat din plin într-o dubă care circula regulamentar. ”Băiatul cu SUV-ul ăla a intrat pe contrasens şi a derapat”, povestește un martor, conform Observatornews.ro.

Un șofer, martor la accident, spune că depășirea a fost făcută chiar pe linie continuă, pe lângă faptul că era în curbă. Accidentul s-a produs între localitățile Fântânele și Viforoasa, în jurul orei 20:30.

ADVERTISEMENT

”Se circulă cu viteză destul de mare. Erau deja sub 4 grade, probabil, carosabilul era alunecos”, a transmis un alt martor la nefericitul eveniment.

“Şi maşina aia, am văzut-o că a venit şi n-a mai putut să facă al nostru nimic. Vai de mine! De câţi ani fac Italia nu mi s-a întâmplat aşa ceva! Am crezut că mor! Nu mai sunt om!”, a povestit și o femeie care era pasager în duba lovită de SUV.

ADVERTISEMENT

Șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat, însă a fost scos de acolo în timp util pentru a fi transportat la spital. Momentan starea sa e stabilă, însă medicii îl țin sub supraveghere pentru că există în orice moment șansa ca această stare să se complice.

”A fost nevoie de descarcerare. Din fericire, am putut scoate victima din autoutilitară”, a transmis Victor Demeter, reprezentant ISU Mureş.

ADVERTISEMENT

Toate cele trei victime au ajuns la spital cu traumatisme severe, anunță sursa citată. ”Două erau de cod roşu şi o victimă de cod galben. Politraumatisme cu traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme toraco-abdominale, fracturi de membre inferioare”, a transmis și medicul Estrela Suceava, reprezentant UPU-SMURD Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT