Life

O echipă a fost eliminată în semifinala America Express. Ce concurenți ajung în finală

Semifinala America Express. Ce echipă a plecat acasă și a încheiat Drumul Aurului. Concurenții care se vor lupta în finală.
16.03.2023 | 07:37
O echipa a fost eliminata in semifinala America Express Ce concurenti ajung in finala
O echipă din cele trei a plecat acasă. Sursa foto: facebook America Express România
ADVERTISEMENT

Au fost emoții strânse la America Express, miercuri seară, 15 martie. A avut loc ultima parte din semifinala competiției de peste Ocean, iar o echipă, din cele patru rămase, a fost eliminată. Ce concurenți vom vedea săptămâna viitoare în finală?

Ce echipă a fost eliminată în semifinala America Express

Drumul Aurului s-a încheiat pentru una dintre cele mai îndrăgite echipe de la America Express și care a luat parte la aproape toate cursele pentru ultima șansă. A demonstrat că indiferent de obstacole este posibil să ajungi până aproape de punctul câștigător.

ADVERTISEMENT

În semifinala America Express au participat: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, frații Gavril, Jean și Dinu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Dintre aceștia, fostele membre ale fostei trupe Andre au reușit să obțină imunitate și, astfel, să-și asigure un loc în finală, fără a lua parte la ultima probă din penultima etapă a concursului.

Drept urmare, cursa pentru ultima șansă din semifinală a fost compusă din celelalte trei echipe, care nu au obținut imunitatea la fel ca fostele Andre. De altfel, regulile jocului s-au modificat, căci nu s-a mai extras un vultur roșu sau verde pentru participanții care soseau ultimii la Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

În semifinală, s-a luat în considerare strict timpul la care ajungeau concurenții la prezentatoarea show-ului urmărit de milioane de români. După lungi obstacole, frații Gavril, Jean și Dinu, au sosit ultimii la Irina Fodor, pierzând cu doar câteva minute în fața lui Cătălin Scărlătescu și partenera lui, Doina Teodoru.

”Asta a fost. Se putea întâmpla oricui. În America Express e de ajuns să nu prinzi o mașină și să ți se strice toată ziua”, a spus Jean, după ce Irina Fodor a dat ”verdictul”. Totuși, el și fratele său, Dinu, au părut foarte resemnați cu rezultatul și și-au exprimat bucuria că au reușit să joace și semifinala.

ADVERTISEMENT

Cele trei echipe pe care le vom vedea luptându-se în finala America Express

Având în vedere eliminarea fraților Gavril, finala America Express va fi formată din: Cortea și Bortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și maestrul bucătar, Cătălin Scărlătescu, alături de iubita sa, Doina Teodoru. Toți se vor lupta să ridice marele trofeu și cecul de 30.000 de euro.

În semifinală, de asemenea, au fost și clipe emoționante. Participanții au primit scrisori de acasă, de la familie și toți cei dragi, iar lacrimile de pe chipul lor nu au întârziat să apară. Nelu Cortea a izbucnit într-un plâns profund, după ce soția i-a dat vești despre fiul lor.

ADVERTISEMENT

”Când am pecat în America Express, fiul meu știa foarte puține cuvinte. Și este foarte posibil, când ajung acasă, să descopăr că a învățat multe cuvinte. Iar eu n-am fost acolo”, a declarat extrem de emoționat, printre lacrimi, Nelu Cortea.

ADVERTISEMENT