Situaţie incredibilă în Anglia! O echipă a început sezonul cu trei portari, dar acum apără un mijlocaş

Tibi Demeter   
in Fotbal international
08/04/2018, 17:20
Situaţie incredibilă în Anglia! O echipă a început sezonul cu trei portari, dar acum apără un mijlocaş

Biggleswade Town, o formaţie din liga a şaptea din Anglia, are mari probleme după ce a început sezonul cu trei portari în lot, dar în ultimele etape este nevoită să îl introducă între buturi pe căpitanul echipei, un mijlocaş central la origine. 

Liam Gooch, portarul titular al echipei, şi-a fracturat degetele unei mâini, în timp ce Sam Donkin, portarul de rezervă, a suferit o accidentare serioasă la genunchi.  Biggleswade avea şi un al treilea portar legitimat, dar este de negăsit în ultimele zile şi se presupune că a plecat în Polonia, ţara lui natală.

Noul portar a avut o evoluţie excelentă în ultimul meci

Biggleswade Down nu mai poate face transferuri, deoarece perioada de mercato din ligile de amatori s-a încheiat pe 22 martie, iar Craig Daniel a apărat în partida cu Gosport Borough, disputată în ultima etapă, partidă încheiată la egalitate, 1-1.

“L-am folosit pe Craig pentru că are o leziune minoră la genunchi şi nu putea juca oricum pe teren. Aşa că l-am trecut în poartă. Dacă era valid, am fi pierdut un alt jucător din lot pe care trebuia să-l trecem ca portar”, a declarat pentru BBC, Chris Nunn, antrenorul lui Biggleswade Town.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×