ADVERTISEMENT
Fotbal intern

O echipă care a retrogradat din Liga 1 are grave probleme financiare. Ajunge direct în Liga a 3-a?

Autor: Claudia Mîţoi | 24.06.2018 | 19:17
Juventus București ar putea retrograda din Liga 1 direct în Liga 3

Una dintre echipele care au retrogradat din Liga 1, la finalul sezonului care tocmai s-a încheiat, are probleme serioase financiare și nu știe în ce ligă va evolua cu sezonul viitor. Este vorba despre Juventus București, formația care a ocupat ultimul loc al Ligii 1 în stagiunea precedentă.

ADVERTISEMENT

Juventus ar fi trebuit să se pregătească de Liga a 2-a, dar situația financiară nu este deloc una roz, după promovările consecutive din ultimii ani care au adus formația originară din cartierul Colentina chiar în prima ligă. Acum, formația antrenată ultima oară de Marius Baciu ar putea începe în stagiunea precedentă în al treilea eșalon valoric.

Cine râmăne în Liga a 2-a în locul echipe retrogradate direct în Liga a 3-a

În locul lui Juventus București ar urma să joace în Liga a 2-a o altă formație din Capitală, Metaloglobus, cea care a terminat sezonul precedent din Liga a 2-a prima sub linie și așteaptă ca una dintre formații să se retragă pentru a rămâne in extremis în al doilea eșalon. Problemele financiare grave se anunță și la Dacia Unirea Brăila, după ce cei de la Consiliul Județean urmează să ia rapid o decizie dacă vor mai finanța sau nu echipa și din sezonul viitor.

Nici cealaltă echipă care a retrogradat din Liga 1, ACS Poli Timișoara, nu are o situație financiară tocmai bună. Mai mulți jucători au depus memorii și vor să plece după ce nu au fost plătiți de mai multe luni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!