Fotbal intern

O echipă din Liga a doua transferă de la FCSB și Viitorul! “Am vorbit deja!”

16.01.2019 | 19:19
O echipa din Liga a doua transfera de la FCSB si Viitorul Am vorbit deja

O echipă de liga doua vrea să dea lovitura în această pauză competițională și încearcă să transfere de la FCSB și Viitorul! ACS Poli Timișoara e pe ultimul loc în clasament, dar și-a adus un nou antrenor care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Valeriu Răchită a plecat de la Sportul Snagov, acolo unde era consilier al finanțatorului și încearcă acum să își creioneze din mers lotul alături de care va aborda partea a doua a campionatului.

„Vor fi două categorii de jucători care vor pleca. Am văzut meciuri, din punct de vedere sportiv am luat deja decizii, dar mai sunt și cei care din punct de vedere sportiv-material nu îndeplinesc condițiile noastre, media între ce ai luat și ce oferi nu dă cu plus. De asemenea, sunt jucători care nu ar dori să mai rămână, m-au sunat și m-au anunțat. De mâine o să fie mai puțini în lot. Vor veni șase jucători care sunt împrumutați la alte echipe. Voi merge la centrul under 16 să vedem ce fotbaliști avem și acolo. Inclusiv din Liga 1 ar putea veni jucători noi, am vorbit la Hagi, la Steaua, dar ei nu și-au definitivat încă loturile, după vom știi cine e disponibil”, a declarat Valeriu Răchită.

O echipă de liga doua transferă de la FCSB și Viitorul! Fotbalistii Viitorului Bradley De Nooijer si Mihai Vodut bucurosi dupa meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sambata 1 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mai mulți jucători de la Viitorul care nu mai intră în planurile lui Hagi ar putea ajunge la Timișoara

O echipă din Liga a doua transferă de la FCSB și Viitorul!

Vlad Olteanu de la Dinamo e jucătorul care deja s-a înțeles cu ACS Poli Timișoara. Noul antrenor, Valeriu Răchită și-a făcut planurile. Are nevoie de cât mai multe puncte pentru a nu retrograda

„Ne sunt necesare în miniretur opt – nouă meciuri câștigătoare. Vor exista mișcări masive în lot. Le voi spune jucătorilor că dacă eu eram încă fotbalist la această echipă în Liga 2, dacă primeam salarii peste nivelul de Liga 1 ceream conducerii să plec. Vor fi jucători disponibilizați. Sper să vorbesc cât mai puțin și să facem cât mai mult. Avem șase săptămâni de pregătire”, a mai spus Răchită.

  • 10 puncte a acumulat ACS Poli Timișoara în primele 21 de partide ale sezonului