Fotbal intern

O echipă de tradiție revine în fotbalul românesc! Autoritățile locale au anunțat că fac un super stadion pentru Liga 1 Betano

05.02.2019 | 17:00
O echipa de traditie revine in fotbalul romanesc Autoritatile locale au anuntat ca fac un super stadion pentru Liga 1 Betano

A devenit oficial – o altă echipă de tradiție a fotbalului românesc revine în prim plan. Suporterii au fost cei care au găsit o soluție de data aceasta. Fanii lui FC Brașov vor să facă o asociere cu ASC Corona, club sprijinit puternic de Primărie. De altfel, cele două părți au bătut palma la doar câteva zile după ce autoritățile locale au precizat că vor să construiască un nou stadion în oraș.

Și organigrama formației este bătută în cuie. Astfel, Florin Stângă va rămâne antrenor principal al echipei, în timp ce Lucian Petre va fi secundul acestuia. Adi Szabo este și el inclus în proiect și va prelua funcţia de director tehnic. De remarcat că în acest moment, SR Brașov joacă în Seria 3 din Liga a III-a şi se află pe locul 4 după 15 etape. 5 puncte are în plus liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele.

O echipă de tradiție revine în fotbalul românesc! FC Brasov
Autoritățile locale din Brațov au anunțat că vor să construiască o nouă arenă în Brașov

O echipă de tradiție revine în fotbalul românesc!

“Din păcate, ei vin cu o moştenire foarte grea, au nişte datorii foarte mari. În vară vom face o analiză privind obligaţiile fiecărei părţi, asumarea lor şi îndeplinirea lor. Pentru returul acesta este vorba doar de o colaborare strictă în ceea ce priveşte echipa de seniori. Ne dorim ca acest proiect să fie minim pe doi ani şi jumătate, ne dorim să renaştem echipa FC Braşov, cu această denumire, cu culorile galben-negru, cu meciuri pe stadionul Tineretului.

Vrem să ajungem ca la final echipa să se numească FC Braşov, să preia palmaresul şi să avem o continuitate. Dar o continuitate firească, pe termen lung, cu jucători din Braşov, cu un fotbal de calitate, nu lucruri făcute pe repede – înainte“, a declarat preşedintele Coronei, Liviu Dragomir. “Sperăm să se rezolve. Ne dorim să revenim la denumire, culori, palmares… să putem să continuăm această tradiţie în fotbalul braşovean, a spus și Adi Szabo, antrenorul coordonator al loturilor de juniori de la Corona Braşov.

 

 

Tags: