Juventus Bucureşti îşi va schimba numele şi se va muta în "casă nouă"

Buzau, Juventus Bucuresti, Liga 1

O formaţie din Liga 1 Betano este somată să-şi modifice denumirea, dar a luat şi hotărârea de a se va muta în alt oraş în sezonul de primăvară.

Pentru Juventus Bucureşti prima prezenţă din istorie în Liga 1 Betano pare să fie mai mult o aventură, lucrurile fiind departe de cum fuseseră anticipate de oficialii grupării din Colentina în momentul promovării.

Mai întâi, echipa a fost obligată să se mute, pentru meciurile de acasă, la Ploieşti, pentru că terenul pe care se află arena proprie a fost revendicat în instanţă. Apoi, pe dreptunghiul verde, elevii lui Marin Barbu nu au rupt gura târgului şi sunt, în acest moment, "lanterna roşie" a întrecerii.

Arena din Buzău, gata să o primească pe Juventus

Şi, încă nu e linişte în totalitate la clubul bucureştean. Acesta a  fost somat de adevărata Juventus să-şi modifice denumirea şi, mai mult, conducătorii au luat decizia de a se muta iarăşi în "casă nouă", echipa urmând să-şi dispute jocurile de pe teren propriu din sezonul de primăvară la Buzău.

"Pe 20 ianuarie 2018, reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal vor veni să verifice ultimele retuşuri în vederea omologării stadionului. Este nevoie de îmbunătăţirea sonorizării şi a sistemului de supraveghere video, dar sunt şi alte detalii de mai mică importanţă", a declarat Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, pentru ProSport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În aceste condiţii, partida programată pentru data de 10 februarie 2018, Juventus Bucureşti - Viitorul Constanţa ar urma să se dispute pe arena din Buzău.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 2
La Liga Barcelona - Deportivo
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663