Fotbal intern

O echipă din Liga a III-a a refuzat să facă o deplasare. Jucătorii au preferat să stea la un grătar și un șpriț

09.11.2019 | 16:33
O echipa din Liga a IIIa a refuzat sa faca o deplasare Jucatorii au preferat sa stea la un gratar si un sprit
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la Tractorul Cetate nu s-au prezentat la un meci din deplasare împotriva lui CSM Alexandria pentru un motiv unic. Fotbaliștii au hotărât să-l sărbătorească pe un coleg și să petreacă la un șpriț și un grătar, în loc să se prezinte la meci. Toată acțiunea plănuită până la cel mai mici detalii s-a petrecut cu acordul antrenorului, care nu a avut cum să-și înduplece jucătorii și cel mai probabil s-a alăturat și el grupului, fiind conștient că meciul cu CSM Alexandria va fi pierdut cu 3-0.

Fotbaliștii de la Cetate Tractorul au refuzat să facă deplasarea pentru a sărbători ziua unui coleg

Fotbaliștii de la Cetate Tractorul l-au sărbătorit pe Răzvan Doman, fratele fostului jucător de la FC Argeș Cătălin Doman, iar ei au decis ca în loc să cheltuiască banii pe deplasare, și în condițiile în care nu și-au mai primit salariile de ceva vreme, mai bine să pregătească o masă festivă pentru coechipierul lor. Petrecerea a constat în grătare și mai multe sticle de vin, toate evenimentele petrecându-se în timp ce jucătorii de la CSM Alexandria își așteptau adversarii.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru înțelegere!” , a fost mesajul pe care l-a postat Răzvan Doman în comentariile unei postări mai vechi de pe pagina de facebook a echipei, postare la care și antrenorul a comentat: Echipa a hotărât, fiind ziua căpitanului nostru Doman Răzvan, să nu mai facem deplasarea la Alexandria… preferând să sărbătorim cu un grătar şi un pahar de vin…”.

La a doua neprezentare, părăsesc competiția

Jucătorilor de la Cetate Tractorul le-a rămas o singură deplasare, la Pucioasa. Rămane de văzut dacă fotbaliștii vor dori să facă deplasarea, în caz contrar vor fi descalificați din competiție pentru două neprezentări. După 12 etape jucate în Liga a III-a, Cetate Tractorul se află pe locul 14 cu 10 puncte, iar în următorul meci vor primi vizita celor de la SR Municipal Brașov, echipă clasată pe locul 11.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care fotbaliștii de la Cetate Tractorul nu și-au mai primit banii de mai multe luni, gestul lor a reprezentat un manifest împotriva conducerii care are restanțe salariale.

Tags: