O echipă din playoff are probleme financiare. “N-avem cum să le dăm banii!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
13/04/2018, 12:12
O echipă din playoff are probleme financiare. “N-avem cum să le dăm banii!”

CSM Politehnica Iaşi este echipa din playoff care are probleme financiare, deşi se luptă cu echipe precum FCSB, CFR Cluj şi CS Universitatea Craiova. Jucătorii echipei lui Flavius Stoican vor trebui să aştepte până la finalul sezonului competiţional pentru a-şi primi banii.

Adrian Ambrozie, preşedintele formaţiei CSM Politehnica Iaşi, a dezvăluit că există probleme la echipa din playoff şi că a purtat o discuţie cu jucătorii lui Flavius Stoican în legătură cu situaţia clubului. 

CSM Poli Iaşi, echipa din playoff care are probleme financiare

“Pe 15 aprilie ar trebui să le plătim salariile din luna martie. I-am chemat şi le-am spus că n-avem cum să le dăm banii. I-am anunţat totodată că, dacă nimic nu se schimbă în perioada următoare, nu vom mai putea să le achităm salariile până la vară, când vom încasa prima rată din drepturile TV pentru sezonul viitor”, a spus Adrian Ambrozie, preşedintele lui CSM Poli Iaşi, pentru gsp.

CSM Poli Iaşi vrea să vândă jucători

Mai mult, Adrian Ambrozie a mai găsit două soluţii pentru a face rost de bani. “Ne-au mai rămas doar două variante: vânzarea de jucători sau atragerea unui investitor. Însă nu avem nimic concret deocamdată”, a încheiat preşedintele lui CSM Poli Iaşi.

Închide ×