Sport

Fulham a trimis o ofertă oficială pentru transferul lui Andrei Borza de la Farul. Câți bani oferă englezii

Un club din Premier League vrea să-l transfere pe Andrei Borza. Ce sumă oferă britanicii și care sunt pretențiile celor de la Farul.
30.06.2023 | 12:26
Fulham a trimis o oferta oficiala pentru transferul lui Andrei Borza de la Farul Cati bani ofera englezii
Andrei Borza este dorit de un club din Premier League. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
30-06-2023
09:28

Fulham oferă 4 milioane de lire sterline pentru transferul lui Andrei Borza de la Farul

Evoluțiile foarte bune ale lui Andrei Borza nu aveau cum să rămână neobservate, iar cluburile din străinătate încep să se intereseze de un eventual transfer.

The Sun scria în urmă cu mai bine de o lună despre intenția lui Fulham de a-l transfera pe Borza, iar în presa din România se amintea și despre un interes al lui PSV Eindhoven.

Conform Sky Sport, gruparea londoneză a făcut acum o ofertă oficială de cumpărarea a tânărului fundaș stânga, cifrată la 2 milioane de lire sterline (aproximativ 2,3 milioane de euro).

Conducerea Farului nu s-ar opune unei plecări a lui Borza la o echipă din străinătate, dar cere în schimbul său minimum 4 milioane de euro.

Fulham, un club cu un sezon excelent în Premier League, vrea să-l transfere pe Andrei Borza. Puștiul-minune de 17 ani al celor de la Farul a avut evoluții excepționale în actuala stagiune, fiind unul dintre jucătorii de bază ai lui Gică Hagi. Rând pe rând, echipele tari din Europa s-au interesat de fundașul stânga al campioanei.

Un club din Premier League îl vrea pe Andrei Borza

PSV a fost prima care a emis interes pentru a-l transfera pe Andrei Borza, însă Fulham a venit tare din urmă și a pus la cale o ofertă pentru a-l aduce în cel mai tare campionat din lume pe tânărul fotbalist al lui Gică Hagi. Potrivit publicației The Sun, Fulham se află de câteva luni pe urmele lui Andrei Borza, iar evoluțiile din finalul campionatului i-au impresionat pe englezi.

ADVERTISEMENT

Astfel, clubul din Premier League a pregătit o ofertă de 2 milioane de lire sterline (2.3 milioane de euro) pentru Andrei Borza. Sursa citată precizează că Fulham vrea să-l transfere pe Andrei Borza, ulterior, să-l împrumute la un alt club din primele cinci ligi europene pentru a prinde minute de joc.

Totuși, este greu de căzut că Gică Hagi îl va lăsa să plece pe Andrei Borza contra sumei puse pe masă de Fulham. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că „Regele” vrea să obțină minim 4 milioane pe tânărul fundaș, informație confirmată de Ciprian Marica, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Andrei Borza va evolua la Euro 2023 cu naționala României U21

Emil Săndoi a anunțat în cursul zilei de marți lotul lărgit al României U21 pentru Campionatul European U21 care se va desfășura simultan în țara noastră și în Georgia. Totuși, evoluțiile foarte bune ale lui Andrei Borza au făcut ca tânărul fotbalist al Farului să fie cerut la naționala mare.

Mihai Stoica, Mihai Stoichiță și Dumitru Dragomir îl văd pe Andrei Borza fundașul de bandă stângă al României. „Fulham lucrează la un transfer de 2 milioane de lire sterline pentru un copil minune de 17 ani care a absolvit Academia Gheorghe Hagi”, au titrat jurnaliștii de la The Sun.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Fulham a încheiat pe locul 10 în Premier League, cu 52 de puncte în 38 de partide. Pentru cealaltă „perlă” de la Farul, Adrian Mazilu, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gică Hagi i-a stabilit un preț de 5 milioane de euro.

Ciprian Marica, anunț despre Andrei Borza și Adrian Mazilu: „Prețurile e clar că nu pot fi plătite de un club din România”

Ciprian Marica este convins că prețurile stabilite lui Andrei Borza și Adrian Mazilu nu pot fi plătite de cluburile din România. Acționarul minoritar al Farului a confirmat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și interesul celor de la PSV, vicecampioana Olandei, pentru Andrei Borza.

ADVERTISEMENT

„Din Olanda, este adevărat. De mai mult timp, nu de acum. Au fost discuții și sunt discuții, da. Este și un rezultat că am fost campioni și că prețurile e clar nu mai pot fi plătite de un club din România. Așa cum la un moment dat se discuta și am primit și o ofertă din partea Rapidului.

Dar sigur, nu sunteți departe. Este foarte adevărat că suntem în discuții în jurul sumelor respective și că ăsta este obiectivul. Să vindem și, mai ales în situația în care suntem astăzi, campionii României, să ținem ștacheta sus”, a declarat Ciprian Marica, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT