Fotbal intern

O echipă din România își schimbă numele! Cine este FC Ilfov, formația care are șanse mari să promoveze în Liga 1 Betano

17.04.2019 | 17:38
O echipa din Romania isi schimba numele Cine este FC Ilfov formatia care are sanse mari sa promoveze in Liga 1 Betano

Academica Clinceni, echipa care evoluează în Liga a 2-a din România și care are șanse mari să promoveze în Liga 1 Betano la finalul sezonului 2018 – 2019, își schimbă numele. Oficialii grupării care ocupă prima poziție în eșalonul secund au hotărât și ce nume va purta principala favorită la promovare.

Academica Clinceni, echipă care joacă în Liga 2 din România, își schimbă numele

Conform ziare.com, Academica Clinceni va deveni din vară FC Ilfov, în cazul în care va reuși să promoveze în Liga 1 Betano la finalul ediției 2018 – 2019. Oficialii grupării din Liga 2 își doresc astfel să iasă de sub tutela lui Gigi Becali, cel care i-a sponsorizat pe ilfoveni în acest sezon.

Mai mult, după ce Gino Iorgulescu a anunțat că Academica Clinceni nu va putea să promoveze în Liga 1 Betano dacă este echipa satelit a FCSB-ului, oficialii formației din Liga a 2-a  vor să atragă finanțare de la Consiliul Județean Ilfov, în locul  banilor primiți până acumd e la Gigi Becali.

Georgian Păun în Petrolul – Academica Clinceni

Unde va juca echipa din Clinceni dacă va promova în Liga 1 Betano

Oficialii formației Academica Clinceni au hotărât și unde o să joace echipa dacă va promova în Liga 1 Betano. Autoritățile din Clinceni și-au plănuit să modernizeze stadionul pentru sezonul următor, dar dacă lucrările nuv or fi gata la timp, atunci echipa va juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Concordia Chiajna.

Academica Clinceni a anunțat că nu va face jocurile FCSB-ului, echipă de unde a împrumutat 9 jucători în sezonul 2018 – 2019. “Jumătate din lotul nostru e format din juniori, iar cealaltă jumătate din fotbaliști cu experiență. Juniorii au educație foarte bună, au calitate, ceea ce contează foarte mult. A fost un plus pentru noi să avem fotbaliști de la Hagi, Dinamo, FCSB și așa mai departe. Avem discuții cu cei de la FCSB, dar nu sunt obligat să joc cu patru jucători de la ei în teren. Am o relație foarte bună cu Vasi Geambazi, care mi-a spus că joacă cine merită. Discutăm de jucători, dar nu mi s-a impus ceva. Jucătorii pe care-i avem împrumutați vor rămâne aici și dacă promovăm. De ce să plece? Pot juca foarte bine aici. Mă deranjează că încă nu vrea lumea să ne ia în seamă. Suntem catalogați ca tărani de la Ilfov”, a spus Poenaru pentru Liga2.ro.