Sport

O echipă din SuperLiga, amical de lux cu noua formație a lui Jose Mourinho

O echipă din SuperLiga reușit să aranjeze un amical de lux cu noua formație pe care o va conduce Jose Mourinho, Fenerbahce.
15.06.2024 | 23:34
O echipa din SuperLiga amical de lux cu noua formatie a lui Jose Mourinho
O echipă din SuperLiga va avea un amical cu Fenerbahce. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

O echipă din SuperLiga, care a evoluat în play-out, va disputa un amical de lux în această vară împotriva lui Fenerbahce, noua formație a lui Jose Mourinho.

O echipă din SuperLiga, amical de lux cu noua formație a lui Jose Mourinho

Urmează ca Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven, un grup de investitor turci, să preia 30% din acțiunile Petrolului Ploiești. Acest lucru în schimbul a 1.9 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

După ce l-au numit pe Mehmet Topal în poziția de antrenor, turcii au pregătit și un amical de lux pentru echipa din SuperLiga care o va întâlni pe noua formație a lui Jose Mourinho.

Așadar, Petrolul Ploiești va disputa un meci de pregătire important în perioada cantonamentului din Turcia. Duelul se va disputa pe 29 iunie, de la ora 11:00, în baza de pregătire a celor de la Fenerbahce.

ADVERTISEMENT

“În perioada 20-30 iunie, Petrolul Ploiești va efectua un cantonament în Turcia, la Bolu. Testul de gală al acestui stagiu va fi pe data de 29.06.2024, la ora 11:00, contra galonatei echipe Fenerbahçe SK, la baza Fenerbahce Topuk Yaylasi Tesisleri”, au scris cei de la Petrolul Ploiești pe pagina de Facebook.

Mehmet Topal, primele declarații după ce a semnat cu Petrolul Ploiești ca antrenor: “Voi pleca de aici după ce ies campion”

Fostul jucător, Mehmet Topal (38 de ani), a evoluat în cariera sa la Galatasaray, Besiktas, Fenerbahce sau Valencia. Acum, tehnicianul turc este pregătit să își înceapă cariera de antrenor principal, iar prima experiență va fi la o echipă din SuperLiga României.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă, antrenorul din Turcia a dat siguranță și susține că are obiective mari alături de clubul din Ploiești. Mehmet Topal vrea să ia campionatul cu Petrolul și nu va pleca până nu va reuși acest lucru.

“E o mare onoare pentru noi să fim aici. Eu și echipa mea vom da tot ce putem. Românii și turcii nu diferă mult, sunt sigur că vom avea o relație bună aici. De o săptămână nu prea dormim, ne-am pregătit să știm unde venim.

ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult și care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru. Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off.

În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viață. Nu o să plec de la Petrolul prea repede, doar după ce ies campion”, a spus Mehmet Topal la conferința de presă.

ADVERTISEMENT