Fotbal intern

O echipă se laudă că l-a transferat pe Constantin Budescu: „L-am luat!”

08.02.2021 | 09:54
O echipa se lauda ca la transferat pe Constantin Budescu Lam luat
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu are șanse mici să mai rămână la Astra Giurgiu, în ciuda declarațiilor lui Ioan Niculae, care a declarat că se va înțelege cu atacantul. Saudiții de la Damac au anunțat deja transferul jucătorului! 

Dorit și de Gigi Becali la FCSB, Budescu este sătul de problemele financiare de la Astra și vrea să își găsească un nou angajament, iar o nouă experiență în Arabia Saudită ar fi tentantă pentru atacant.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 31 de ani, Constantin Budescu a declarat că nu este necesar ca Ioan Niculae să se gândească la un transfer care să îi aducă o sumă generoasă de bani, având în vedere că îi expiră contractul peste doar câteva luni.

Damac anunță că l-a transferat pe Constantin Budescu

Ajuns la 31 de ani, Constantin Budescu nu are de gând să mai rămână la Astra Giurgiu și așteaptă venirea verii pentru a pleca la un alt club. Cel puțin asta anunța atacantul prin cele mai recente declarații pe care le-a oferit.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, saudiții de la Damac au anunțat pe contul oficial de Twitter că l-au transferat deja pe atacant. „L-am luat! Budescu la Damac” au scris aceștia, deși un eventual transfer realizat acum ar presupune și plata unei sume de bani către Astra Giurgiu.

Totuși, Damac a avut dreptul să negocieze cu Budescu întrucât jucătorul se află în ultimele șase luni de contract. „Eu mă gândesc să joc cât mai bine.Dacă vine vreo ofertă, cu atât mai bine. Dar nu e nicio grabă.

ADVERTISEMENT

Pe ce să ceară bani? Mai am două luni de zile. Devin liber de contract. Nu are rost să vorbim de milioane”, spunea Budescu după meciul Astrei cu FC Voluntari.

În acest sezon, Budescu a reușit în tricoul Astrei 8 goluri și 9 assist-uri, pe parcursul celor 18 apariții înregistrate în Liga 1. Cota sa de piață, conform Transfermarkt, este de 2.000.000 de euro. O experiență la Damac ar fi a doua  în Arabia Saudită pentru Budescu, după cea din 2018-2019, de la Al Shabab.

ADVERTISEMENT

Perioada de la Al Shabab nu a fost deloc una cu final fericit pentru atacantul Astrei, care a revenit în România, însă a trebuit să se judece cu saudiții și chiar a fost obligat să achite o sumă importantă de bani către fostul său club.

ADVERTISEMENT