News

O elevă de 14 ani, abuzată în repetate rânduri în ultimii 4 ani. Agresorul o aștepta la ieșirea de la școală

13.03.2021 | 15:16
O eleva de 14 ani abuzata in repetate randuri in ultimii 4 ani Agresorul o astepta la iesirea de la scoala
Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Poliția l-a prins pe un bărbat din Hunedoara care a violat în mai multe rânduri o fată de 14 ani, primul viol fiind  săvârșit în urmă cu mai bine de patru ani, pe când victima avea numai  10 ani.

Bărbatul aștepta fata la ieșirea de la școală, o agresa și o ducea într-un imobil părăsit din apropierea școlii, scrie Gândul.

ADVERTISEMENT

După ce a fost reținut de către poliție, procurorii de la Parchetul Hunedoara l-au dus pe agresor în fața instanței, la Tribunalul din Deva, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a admis cererea de arestare a procurorilor.

Doi infracțiuni de viol și una de tentativă

Calvarul fetiței a început în septembrie 2016 când a fost violată pentru prima dată, infracțiune urmară de un alt viol comis în septembrie 2019. Fetița a fost agresată fizic și s-a aflat în imposibilitatea de a se apăra în fața violatorului, susțin procurorii.

ADVERTISEMENT

Din cercetările efectuate în cauză rezultă că inculpatul DIP, în cursul lunilor septembrie 2016 şi septembrie 2019, a întreţinut raporturi sexuale cu persoana vătămată VAE, în prezent în vârstă de 14 ani, prin constrângerea acesteia, exercitată prin acte de agresiune fizică, dar şi prin punerea şi profitarea de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa (infracţiunile de viol în formă consumată), iar în data de 24.02.2011 a încercat să întreţină cu aceeaşi persoană vătămată raporturi sexuale prin constrângere (infracţiunea de viol în forma tentativei)”, informează printr-un comunicat de presă Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului a fost aprobată vineri de către instanță.

Tags: