Life

O elevă din județul Iași a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională, fără nicio oră de meditații

24.06.2020 | 11:38
O eleva din judetul Iasi a luat 10 pe linie la Evaluarea Nationala fara nicio ora de meditatii
ADVERTISEMENT

Maria-Elisabeta Baltag a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională, fără ore suplimentare sau meditații. Eleva este din comuna Cozmești, județul Iași, și a învățat la Școala Profesională din sat.

Maria-Elisabeta este singura elevă din mediul rural care a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională. A fost ajutată de profesorii de matematică și de limba română.

ADVERTISEMENT

Fata, care n-a făcut nicio oră de meditații, încă este șocată de rezultatele extraordinare pe care le-a obținut. „Nu mi-am dat voie să cred cu adevărat”!

10 pe linie la Evaluările Naționale pentru o elevă din județul Iași

Maria-Elisabeta Baltag, elevă la Școala Profesională Cozmești, județul Iași, nu a făcut nicio oră de meditații înainte de examene și a luat 10 și la matematică și la limba și literatura română.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc Bunului Dumnezeu, care m-a învățat că prin credință și muncă, orice vis poate fi îndeplinit”. 

Acestea au fost primele cuvinte ale fetei, după ce a vazut notele. Bucuria a fost fără margini, mai ales că totul se datorează ambiției pe care a avut-o și muncii depuse ani la rând.

ADVERTISEMENT

„Mă numesc Baltag Maria-Elisabeta, de la Școala Profesională Cozmești, județul Iași. Încă nu îmi vine să cred că am luat nota 10 la ambele obiecte.

Știam că am lucrat bine, dar nu mi-am dat voie să cred cu adevărat că voi obține acest rezultat.

ADVERTISEMENT

Nu este doar meritul meu, ci și al domnului profesor de Matematică, Tănase Gheorghe, și al doamnei profesoare de Limba Română, Iacob Cristina, cărora vreau să le mulțumesc, pe această cale.

Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru această reușită, care m-a învățat că prin credință și muncă, orice vis poate fi îndeplinit”, a spus Maria-Elisabeta, pentru bzi.ro

ADVERTISEMENT