News

O familie din Cluj a fost găsită moartă lângă piscina din curte. Cauza deceselor e șocantă

O familie din Cluj a fost găsită fără suflare lângă piscina din curtea casei. Fiul în vâstă de 42 de ani şi părinţii erau în costume de baie.
19.06.2024 | 10:10
O familie din Cluj a fost gasita moarta langa piscina din curte Cauza deceselor e socanta
O familie din Cluj a fost găsită moartă lângă piscina din curte Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O familie formată din trei persoane, fiul de 42 de ani şi părinţii acestuia, a fost găsită moartă lângă piscina gonflabilă din curte.

O familie din Cluj a fost găsită moartă lângă piscina din curte

Descoperirea macabră a fost făcută în localitatea Colonia Sopor, judeţul Cluj, de către un vecin care nu reușea să îi contacteze de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Bărbatul i-a sunat de mai multe ori pe cei trei membri ai familiei și după ce a văzut că nu dă de ei s-a dus la locuința acestora, unde i-a găsit zăcând fără suflare în curtea din spatele casei.

Imediat, bărbatul a pus mana pe telefon și a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și de ambulanță.

ADVERTISEMENT

Însă, din păcate, medicii nu au putut să facă nimic pentru cele trei victime deoarece acestea ar fi decedat în urmă cu mai multe zile.

Polițiștii spun că cele trei persoane erau îmbrăcate în costume de baie și momentan nu se știe cu exactitate de cât timp zăceau fără viață lângă piscina gonflabilă din curte.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii bănuiesc că victimele s-ar fi electrocutat din cauza unei improvizații electrice, doarece ancheta preliminară a scos la iveală faptul că, în curte, familia avea tot felul de fire electrice și becuri neizolate.

Un electrician chemat la fața locului a descoperit că peste piscină treceau două fire electrice, trase din tabloul electric, iar asta i-a determinat pe polițiști să ia în calcul varianta ca unul dintre acestea să se fi rupt și cei trei să fi murit electrocutați.

ADVERTISEMENT

Potrivit oamenilor legii, cel mai probabil, bărbatul de 42 de ani și părinții săi au vrut să se relaxeze, în weekend, la piscina pe care o aveau în curtea din spatele casei.

Cum zona în care se află casa este foarte împădurită, vecinii nu i-au putut auzi și astfel că nimeni nu a putut să intervină ca să îi salveze.

ADVERTISEMENT