News

O familie din Iași și-a găsit fiul spânzurat. Mesaj ciudat postat în online

08.02.2021 | 23:42
O familie din Iasi sia gasit fiul spanzurat Mesaj ciudat postat in online
ADVERTISEMENT

Caz dramatic în Iași. O familie și-a găsit fiul spânzurat și a reușit să-l salveze în ultimul moment. Acesta a alertat inițial prietenii prin intermediul unui mesaj postat în online.

Băiatul a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean Sfântul Spiridon Iaşi și în prezent se află sub observația medicilor. Rudele l-au găsit după aproximativ 15 minute de la comiterea gestului extrem.

ADVERTISEMENT

Inițial, acesta a postat un mesaj neobișnuit pe un grup de prieteni al unui chat, iar de aici a decurs alerta către părinți și ulterior salvarea sa in extremis.

O familie din Iași și-a găsit fiul spânzurat, după un mesaj ciudat postat în online

Eveniment dramatic petrecut luni în satul Dancu din județul Iași. Un tânăr în vârstă de 21 a hotărât să-și pună capăt zilelor prin spânzurare. În primă fază, acesta a alertat prietenii prin intermediul unui mesaj în online.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, observând că ceva nu este în regulă, aceștia au anunțat familia băiatului, iar aceasta l-a descoperit la 15 minute după spânzurare.

Apropiații săi și politia au efectuat rapid un masaj cardiac pana la sosirea cadrelor medicale. Ulterior, echipajul de terapie mobila intensivă a reușit după 5 minute să-l resusciteze.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost transportat la spital în comă iar după efectuarea unui computer tomograf s-a constatat ca are edem cerebral și nu a suferit o fractură de coloana cervicală.

Reacția oficială a celor de la SMURD Iași

Potrivit unui comunicat al celor de la SMURD Iași, după ce a fost tratat inițial la Unitatea pentru Primiri Urgențe,  tânărul a fost transferat la Neurochirurgie.

ADVERTISEMENT

”Un tânăr în vârstă de 21 de ani din satul Dancu a fost adus la spital cu o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă, IOT+VM coma post resuscitare din cauza unei tentative autolitice prin spânzurare. Acesta a fost găsit de către familie după aproximativ 15 minute.

Familia și poliția au început la fața locului masajul cardiac. După sosirea echipajului medical de pe Terapia Intensivă Mobilă s-a reluat circulația spontană după cinci minute de resuscitare cardio-pulmonară.

Pe Computerul Tomograf a fost vizibil un edem cerebral, fără fractură de coloană cervicală. Acesta a fost tratat inițial la Unitatea pentru Primiri Urgențe și, ulterior a fost transferat pe secția de Neurochirurgie”, a declarat dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef al Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean ”Sfântul Spiridon“ Iaşi, sefa SMURD Iaşi, potrivit Bzi.

ADVERTISEMENT
Tags: