Sport

O familie întreagă a parcurs sute de kilometri pentru a susține Universitatea Craiova: „Mergem pe unde putem să o vedem”. Exclusiv

Ziua de meci reprezintă o sărbătoare pentru toți suporterii Universității Craiova. O întreagă familie din Buzău a venit pe „Ion Oblemenco”, pentru a-și susține favoriții.
20.09.2022 | 20:00
O familie intreaga a parcurs sute de kilometri pentru a sustine Universitatea Craiova Mergem pe unde putem sa o vedem Exclusiv
O familie întreagă de suporteri a parcurs sute de kilometri pentru a susține Universitatea Craiova: „Mergem pe unde putem să o vedem”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB a adus în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”, suporteri din mai multe zone ale României. Elevii lui Mirel Rădoi au reușit să câștige împotriva formației antrenate de Nicolae Dică, scor 2-1, în fața a aproximativ 21.000 de fani.

O familie întreagă de suporteri a parcurs sute de kilometri pentru a fi alături de elevii lui Mirel Rădoi: „Mergem pe unde putem să o vedem pe Universitatea Craiova”

La fel ca și la orice partidă, fanii Universității Craiova i-au așteptat pe elevii lui Mirel Rădoi în apropierea autocarului la finalul confruntării cu FCSB. FANATIK a surprins o familie întreagă de suporterii ai „alb-albaștrilor”, care au venit de la Buzău pentru a fi prezenți în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Dragostea pentru Universitatea Craiova a fost transmisă de părinți și copiilor săi, care îi însoțesc pe aceștia de fiecare dată când sunt prezenți pe stadion. Mesajul transmis de aceștia pentru „Știința” a fost: „Buzăul iubește Universitatea Craiova. 740 de kilometri pentru tine”.

„buzăul iubește universitatea craiova”, mesajul afișat de micul suporter al universității craiova
Mesajul afișat de micul suporter al „Științei”: „Buzăul iubește Universitatea Craiova”

FANATIK a stat de vorbă cu membri familiei din Buzău, care îi așteptau pe olteni la ieșirea de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Tatăl celor doi copii a mărturisit că merg oriunde au ocazia, pentru a-i încuraja pe jucătorii Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Mergem pe unde putem să o vedem pe Universitatea Craiova, am mers la Iași, București și Constanța. Mai facem deplasari de acest gen la meciuri cu echipe precum FCSB și Farul. Fedele i-a dat tricoul băiatului, atunci când am fost la Iași.

Sunt cu întreaga familie aici, fata, băiatul și soția. Nu ne permitem să facem asta de fiecare dată (n.r. să fie prezenți la mai multe meciurile ale Universității Craiova pe teren propriu). Am plecat la 14:00 din Buzău și am ajuns la 20:00 în Craiova. Favoritul nostru este Bancu, înainte era Mitriță, Fedele și Băluță”, a mărturist stâlpul familie din Buzău.

ADVERTISEMENT
micul suporter al universitatii craiova poarta tricoul lui matteo fedele
„Micuțul leu” poartă cu drag în continuare tricoul lui Matteo Fedele

„Mi-au spus să tac, dacă vreau să rămân cu dinții în gură, eram toată familia, la fel ca și acum”

Pe 30 iulie 2017, Universitatea Craiova reușea să obțină o remiză pe Arena Națională, scor 1-1, după un șir mai lung de înfrângeri în fața „roș-albaștrilor”. Alexandru Băluță, căpitanul oltenilor la acea vreme, a reușit să marcheze în minutul 26 al duelului, însă FCSB a egalat în repriza secundă.

La fel ca și în derby-ul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, familia de suporteri ai Universității Craiova din Buzău a fost prezentă pe Arena Națională. Aceștia au rememorat în exclusivitate pentru FANATIK, clipele trăite la golul înscris de Alexandru Băluță.

ADVERTISEMENT

„Am fost pe Arena Națională, atunci când am făcut egal cu FCSB, toți eram liniștiți în tribuna a doua și când Băluță a dat gol, eu am sărit între fanii FCSB-ului. Mi-au spus să tac, dacă vreau să rămân cu dinții în gură, eram toată familia, la fel ca și acum”, au declarat membri familiei „alb-albastre”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,37 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la U Craiova – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT