News

O fată a căzut pe șine în stația de metrou Piața Unirii 1. Circulația trenurilor, reluată

15.03.2021 | 19:53
O fata a cazut pe sine in statia de metrou Piata Unirii 1 Circulatia trenurilor reluata
ADVERTISEMENT

Circulația metrourilor pe direcția Republica a fost întreruptă, luni seară, după ce o tânără a căzut accidental între șine, în stația de metrou Piața Unirii 1. Din fericire, conductorul de metrou a observat-o în timp util și a reușit să evite o tragedie.

Potrivit Antena 3, un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și îi acordă îngrijiri medicale. În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

ADVERTISEMENT

Circulația trenurilor a fost reorganizată ulterior între stațiile Piața Unirii 1 – Eroilor 1, cu minime întârzieri. „De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran”, a anunțat Metrorex.

Accident la metrou. O fată de 13 ani a căzut între șine

Metrorex informează că astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou.

Precizăm că circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime.

ADVERTISEMENT

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții companiei.

Poliția Capitalei: „Fata a fost scoasă în viață”

Incidentul a avut loc cu puțin timp înaintea orei 19:00, când stația de metrou Piața Unirii 1 era extrem de aglomerată. Din fericire, conductorul de metrou a observat-o și a reușit să oprească, astfel că fata este în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

În urmă cu scurt timp, Brigada Poliție Transport Public – Serviciul Poliției Metrou a fost sesizat cu privire la faptul că o tânără ar fi sărit în fata unei garnituri de metrou.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor. A fost scoasă în viață și primește îngrijiri medicale. Se efectuează verificări cu privire la cauzele și condițiile în care s-a produs evenimentul”, a anunțat Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT