News

O fată de 11 ani, violată de un bărbat din Vrancea: ”A fost condusă la o stână într-un sat apropiat”

Un tânăr din Vrancea a fost reținut de polițiști după ce ar fi violat o fată de 11 ani la o stână din sat. Fata a spus totul.
18.09.2022 | 16:59
O fata de 11 ani violata de un barbat din Vrancea A fost condusa la o stana intrun sat apropiat
Un bărbat a fost arestat după ce ar fi violat o fată de 11 ani. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Vrancea, tânărul a fost reținut sâmbătă seara. Cea care a alertat Poliția a fost mama fetei.

O fată de 11 ani, violată în Vrancea

”Oamenii legii au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie, din comuna Tănăsoaia, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie, în jurul orei 21:00, fiica sa minoră, de 11 ani a fost condusă de un tânăr cunoscut.

ADVERTISEMENT

Tânărul din aceeaşi localitate, a dus-o pe fată la o stână situată în aceeaşi comună, însă într-un sat apropiat, unde ar fi fost violată de acesta, transmit reprezentanții Poliției.

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost identificat și condus la sediul poliției pentru audieri. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea”.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții DGASPC Vrancea au fost informați de acest caz, în condițiile în care victima are 11 ani. Individul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud, unde va fi judecată propunerea de arestare preventivă a acestuia, conform Stirile Pro Tv.

În urmă cu o săptămână, o fetiță de 9 ani din Dolj a fost violată de concubinul mamei sale și a ținut secret tot timp de două săptămâni, până a avut puterea să vorbească despre cele întâmplate. Violul s-a petrecut în casa unde dormeau în acel moment cei patru frați ai victimei.

ADVERTISEMENT

Violatorul are 52 de ani și a profitat de faptul că mama fetiței plecase de acasă la o aniversare. Deși nu a lipsit mai mult de o oră de acasă, bărbatul a violat-o pe fetița de 9 ani.

Pentru că a amenințat-o să nu spună nimic, fata a ținut totul secret timp de două săptămâni. Cu toate acestea, mama fetei și-a dat seama că ceva era în neregulă în comportamentul fetei sale și a obținut mărturia șocantă.

ADVERTISEMENT

Fără să stea pe gânduri, mama fetei s-a dus direct la Poliție, iar bărbatul a fost arestat. Și aici informația a ajuns la urechile DGASPC, care au decis să îi ia pe copii în plasament.

ADVERTISEMENT
Tags: