News

O fată de 12 ani, bătută fără milă de colege. Agresiunea a fost filmată și pusă pe internet

15.05.2021 | 00:04
O fata de 12 ani batuta fara mila de colege Agresiunea a fost filmata si pusa pe internet
O fată de 12 ani, bătută fără milă de colege. Agresiunea a fost filmată și pusă pe internet. Sursa foto: captura youtube
ADVERTISEMENT

O fată de 12 ani a fost lovită fără milă de patru colege, care au filmat tot incidentul, iar imaginile au ajuns pe internet.

Cazurile de bullying se înmulțesc și în România. Din păcate aceste tip de agresiune poate avea consecințe tragic, existând cazuri în care victima a decedat în urma loviturilor primite.

ADVERTISEMENT

Un nou caz de bullying a fost sesizat în Târgu Jiu, județul Gorj. O fată de doar 12 ani a fost bătută de patru adolescente care au lovit-o fără milă.

O fată de 12 ani a fost lovită dur de patru colege

Scenele oribile s-au petrecut în urmă cu câteva zile, pe Aleea Unirii, din orașul Tg Jiu. Victima, care stătea pe o bancă a fost trasă de păr și luată la palme minute bune, fără ca nimeni să observe și să intervină.

ADVERTISEMENT

Apoi, fata de 12 ani este trântită pe jos și umilită. Lacrimile și rugămințile nu le-au impresionat pe agresoare. Acestea erau “ocupate” să filmeze toată scena pentru a se putea lăuda probabil prietenilor.

Acum, cele patru fete au de dat explicații în fața oamenilor legii.

Cazul a ajuns în atenția poliției, iar două dintre agresoare, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani au fost reținute în vederea cercetărilor. Fata de 12 ani care a fost bătută era din comuna Jupânești, în timp ce agresoarele erau din comuna Săulești și orașul Țicleni.

ADVERTISEMENT

Două dintre agresoare au fost reținute de poliție

Agresoarele s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și amenințare sau alte violențe.

“În urma investigațiilor  efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 10 mai a.c., în timp ce o minora de 12 ani, se afla pe Aleea Unirii din Târgu Jiu, a fost agresată și amenințată cu acte de violență de patru minore cu vârste cuprinse între 15 si 17 ani,  din comuna Săulești, Jupânești, respectiv orașul Țicleni. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, în care se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta.”, se arată în comunicatul Poliției Gorj.

ADVERTISEMENT

Oamenii trebuie să stabilească dacă minorele au avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

“Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj două minore de 17 ani,… iar celelalte doua minore urmează să fie examinate în vederea stabilirii discernământului”, spun reprezentanții poliției.

La nivel mondial există din ce în ce mai multe campanii de prevenire și combatere a bullying-ului.

ADVERTISEMENT