News

O fată de 14 ani a fost prinsă la volanul unei mașini. Cu cine era minora în autoturism

25.05.2020 | 21:06
O fata de 14 ani a fost prinsa la volanul unei masini Cu cine era minora in autoturism
O fată de 14 ani a fost prinsă de polițiști la volanul unei mașini în timp ce conduce spre Arad pe un drum principal. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O fată de 14 ani a fost prinsă de polițiști la volanul unei mașini în timp ce conduce spre Arad pe un drum principal.

O fată de 14 ani a fost prinsă la volanul unei mașini

Conform Glasul Aradului, fata în vârstă de 14 ani care a fost prină la volanul mașinii se afla în autoturism împreună cu un bărbat de 35 de ani, care ocupa locul din dreapta.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii Secției 2 Rurală Arad au depistat în trafic, la data de 25 mai a.c., o minoră de 14 ani, din Cermei, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709/C, dinspre Iratoșu spre Arad”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

Polițiștii au anunțat că în cauză au fost întocmite dosare penale pentru conducere fără permis și încredințarea spre conducere a unui vehicul către o persoană care nu deține permis de conducere.

ADVERTISEMENT

Tot mai mulți minori ajung să conducă o mașină

La începutul lunii februarie, în Hunedoara, un băiat de 13 ani a murit într-un accident groaznic după ce a intrat violent cu maşina pe care o conducea într-un copac. Maşina era înmatriculată în Anglia şi avea volan pe dreapta.

Anul trecut, la Medgidia, un automobil la volanul căruia se afla o persoană minoră a intrat în mai mulți oameni care circulau regulamentar pe trotuar. În urma impactului puternic, o femeie a murit.

ADVERTISEMENT

Acum un an, un copil de numai cinci ani din Craiova a fost filmat de tatăl său în timp ce face viraje periculoase la volanul unui bolid de lux. Imaginile par surprinse în parcarea unui drum public şi au ajuns în atenţia poliţiei.

Un adolescent de 14 ani din Suceava a lovit o maşină de poliţie în goana lui haotică, iar în Timiş, fiul minor al unui afacerist a ieşit la o plimbare periculoasă pe străzi, după ce a furat autoturismul tatălui.

ADVERTISEMENT

Un alt caz este al unui minor în vârstă de 15 ani, care a fost prins de poliţişti conducând beat o maşină pe străzile din municipiul Curtea de Argeş. Băiatul circula haotic şi ar fi putut în orice moment să producă o tragedie.

ADVERTISEMENT
Tags: