News

O fată de 14 ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din București. Copila se află în stare gravă

O fată de 14 ani s-a aruncat luni dimineața de la etajul 4 al unui bloc situat pe bulevardul Timișoara (București). Fata nu ar fi la prima tentativă de sinucidere.
16.05.2022 | 12:41
O fata de 14 ani sa aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Bucuresti Copila se afla in stare grava
Adolescenta s-a aruncat în gol de la etajul 4. Foto: flickr.com
ADVERTISEMENT

Echipajul SMURD care a sosit la fața locului a constatat că fata nu era conștientă. În cele din urmă, medicii au reușit să o stabilizeze pe adolescentă, care la această oră este într-o stare foarte gravă. Conform informațiilor jurnaliștilor de la Antena 3, fata de 14 ani a mai încercat să se sinucidă.

Se pare că fata avea probleme psihice mai vechi

De asemenea, sursa citată a notat că ea avea anumite probleme psihice și se pregătea pentru susținerea examenului naţional de capacitate. În momentul în care s-a aruncat de la etaj, copila era în casă împreună cu bunica ei. Știre în curs de actualizare. Revenim curând cu ultimele informații despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Alianţei Române de Prevenţie a Suicidului (ARPS) oferă consiliere în situaţii de criză suicidară. Ei pot fi contactați zilnic între orele 19:00 și 7:00, la numărul de 0800 801 200. Este un număr apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea. De asemenea, reprezentanții ARPS pot fi contactați și prin email, la sos@antisuicid.ro.

O altă elevă a încercat să se sinucidă la școală

Altfel, amintim că la începutul anului, o elevă din Târgu-Jiu a avut o tentativă de sinucidere în timp ce era la școală. Ea s-a aruncat de la etaj de față cu profesoara. Această reacție șocantă a apărut când profesoara se pregătea să îi scadă nota la purtare respectivei eleve.

ADVERTISEMENT

Inițial, ea a avut o răbufnire la adresa colegilor și a folosit numeroase injurii la adresa lor. Ulterior, când diriginta i-a pus nota 4 la purtare, ea s-a aruncat de la etaj.

Am fost sesizaţi cu privire la faptul ca o elevă de 15 ani, din comuna Băleşti, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă şi ameninţă că se sinucide. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu şi Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că o elevă a sărit de pe pervazul ferestrei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă”, a transmis IPJ Gorj.a

ADVERTISEMENT