News

O fată de 15 ani a fost răpită în Pitești. Polițiștii au emis o alertă

Poliția Română a emis o alertă de răpire în cazul unei fete de 15 ani din Argeș. Aceasta a fost luată cu forța din fața unui bloc din municipiul Pitești.
28.04.2022 | 21:59
O fata de 15 ani a fost rapita in Pitesti Politistii au emis o alerta
Polițiștii au emis o alertă în cazul acestei răpiri. Credit foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook a Poliției Române a apărut o alertă de răpire copil în cazul unei fete de 15 ani din Pitești, județul Argeș. Polițiștii solicită informații care să ducă la găsirea acesteia.

O răpire în mijlocul zilei

După cum arată mesajul fata de 15 ani a fost răpită în jurul orei 11 din fața unui bloc din Pitești. Cercetările inițiale ale polițiștilor indică faptul că aceasta a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute.

ADVERTISEMENT

Acestea ar fi forțat-o să intre într-un automobil care, ulterior, s-ar fi îndreptat spre Bascov, o localitate care se află la periferia Piteștiului.

“La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAȚĂ PETRUȚA, din Pitești,județul Argeș.

ADVERTISEMENT

Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov”, au transmis oamenii legii.

Polițiștii au mai transmis că mașina folosită în această răpire a fost dată în urmărire la scurt timp, la fața locului fiind trimiși, de asemenea, și anchetatori care au investigat locul din care fata a fost luată.

ADVERTISEMENT

“Imediat, autoturismul a fost dat în atenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru efectuarea verificărilor.

S-a declanșat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză”, au mai notat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au oferit și o serie de detalii pe baza cărora fata poate fi identificată: “înălțime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr brunet, vopsit cu șuvițe blonde, lung până la nivelul șoldurilor. Vestimentație la momentul dispariției: cămașă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră”.

Trebuie precizat și faptul că oamenii legii au deja un potențial suspect în cazul acestei răpiri: un bărbat de 28 de ani.

ADVERTISEMENT