News

O fată de 15 ani a murit electrocutată pe calea ferată. Familia tinerei, devastată: ”Te vom iubi mereu, frumoasa noastră”

Roxy Philips, o fată de 15 ani, a murit electrocutată pe calea ferată. Familia adolescentei este devastată de durere și lansează un avertisment sever.
25.03.2023 | 14:34
O fata de 15 ani a murit electrocutata pe calea ferata Familia tinerei devastata Te vom iubi mereu frumoasa noastra
O fată de 15 ani a murit electrocutată pe calea ferată. Familia adolescentei, dărâmată de durere. Sursa foto: Oxfordmail.co.uk
ADVERTISEMENT

O fată de 15 ani din Marea Britanie a murit electrocutată pe calea ferată. Familie tinerei este devastată de durere și spune că nu va putea depăși niciodată această tragedie fără margini.

O fată de 15 ani a murit electrocutată pe calea ferată. Familia adolescentei, dărâmată de durere

Drama trăită de familia din Anglia a avut loc joi, 23 martie. Roxy Phillips a fost declarată moartă la fața locului, în Weymouth, Dorset, Accidentul a avut loc în jurul orei 2.25.

ADVERTISEMENT

Medicii și echipajele de intervenție au fost chemați lângă o linie de cale ferată din Weymouth. Tânăra de 15 era deja căzută la pământ și nu răspundea manevrelor de resuscitare. În ciuda eforturilor medicilor, aceasta a fost declarată decedată.

Roxy Philips era o ”tânără cu voință puternică” și o ”iubitoare de animale”, spun membrii familiei sale, conform Mirror. Fata avea un cal, Bradley, de care era nedespărțită.

ADVERTISEMENT

Părinții tinerei recunoscut că nu vor reuși să treacă niciodată peste această tragedie. Ei au transmis un mesaj emoționant. ”Roxy era o tânără cu voință, puternică, o iubitoare de animale care iubea caii, în special pe calul ei, Bradley. Roxy a fost foarte iubită și îndrăgită de prietenii ei, noi, ca familie, am simțit această dragoste prin omagiile și mesajele pe care le-am primit.

Este o tragedie peste care nu vom putea trece niciodată. Te vom iubi mereu și ne va fi dor de tine, frumoasa noastră Roxy”, a scris familia într-un ultim mesaj adus tinerei, scrie presa britanică.

ADVERTISEMENT

Familiei tinerei, mesaj de conștientizare pentru părinți

Poliția britanică din domeniul transporturilor (BTP) a anunțat că ancheta în legătură cu această tragedie este în desfășurare. Oamenii legii îi îndeamnă pe cei care cunosc detalii despre aceste incident să ia legătura cât mai curând cu instituția.

”Detectivii sunt deschiși să vorbească cu oricine se afla în zona Greenway Road, Weymouth, între orele 1:00 și 2:30, deoarece ar putea avea informații care ne-ar putea ajuta în ancheta demarată”, transmit cei de la BTP.

ADVERTISEMENT

Familia copilei a dorit să transmită un mesaj către ceilalți părinți, pentru a conștientiza pericolele din zona căilor ferate. ”Am dori să conștientizăm pericolele pe care le prezintă șinele de cale ferată. Acesta a fost un accident tragic pe care noi, ca familie, nu îl vom putea depăși niciodată”, au spus părinții tinerei Roxy, citați de poliția britanică.

ADVERTISEMENT