News

O fată de 15 ani a murit și alți 4 tineri au fost răniți, în Teleorman. Mașina lor, spulberată de un tren

O fată de 15 ani a murit în urma unui grav accident feroviar produs în Teleorman. Mașina în care se afla aceasta a fost spulberată de tren.
31.05.2023 | 07:57
O fata de 15 ani a murit si alti 4 tineri au fost raniti in Teleorman Masina lor spulberata de un tren
Mașină lovită de tren în Teleorman: o fată de 15 ani a murit, alți 4 tineri sunt răniți. Sursa foto: ISU Teleorman / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie în Teleorman, acolo unde o fată de 15 ani a murit și alți 4 tineri au fost răniți. Mașina în care se aflau aceștia a fost spulberată de un tren. Care ar fi fost cauza acestei uriașe drame.

Mașină lovită de tren în Teleorman: o fată de 15 ani a murit, alți 4 tineri sunt răniți

Accidentul feroviar mortal din sudul țării s-a produs la primele ore ale dimineții zilei de miercuri, 31 mai. Din motive încă necunoscute oficial, o mașină a fost spulberată și distrusă aproape în totalitate de un tren.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs în comuna Botoroaga, sat Valea Cireşului, din județul Teleorman. O fată de 15 ani și-a pierdut viața și alți patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, au fost răniți în acest accident, potrivit NewsTeam.ro.

În momentul în care au sosit echipajele de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarceraţi. Ei au fost scoși de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi predaţi echipajelor medicale.

ADVERTISEMENT

Din datele ISU Teleorman, în urma accidentului, patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani au fost răniți. Victimele au fost preluate și transportate de echipajele medicale la Unitatea Primiri Urgențe Alexandria.

Persoanele rănite sunt o tânără, șoferița, de aproximativ 19 de ani, cu traumatisme minore, conştientă şi cooperantă, un băiat de 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor şi toracelui, conştient şi el, dar şi un alt tânăr de 20 de ani, cu traumatism cranian, la fel conştient şi cooperant.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, pentru o altă minoră aflată în mașină, de 15 ani, nu s-a mai putut face nimic. Copila a fost declarată decedată de un echipaj SAJ, ”aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, a mai transmis sursa citată.

Care ar putea fi cauza acestei tragedii

În prezent, poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările producerii accidentului. În mediul online, au apărut o serie de opinii legate de modul în care a avut loc tragedia de miercuri.

ADVERTISEMENT

Se pare că șoferița de 19 ani nu ar fi stat la barieră, lângă Videle. Astfel, mașina în care se afla aceasta, alături de ceilalți tineri, a fost pur și simplu târâtă zeci de metri de tren, notează contul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.

ADVERTISEMENT