News

O fată de 18 ani a sunat la 112, însă apelul s-a întrerupt brusc. Surpriză uriașă trăită de polițiști în apartamentul tinerei

O fată de 18 ani din Argeș a pus pe jar poliția, după ce a sunat la 112 și apelul său s-a întrerupt brusc. Ce au găsit agenții în apartamentul acesteia.
13.06.2024 | 17:56
O fata de 18 ani a sunat la 112 insa apelul sa intrerupt brusc Surpriza uriasa traita de politisti in apartamentul tinerei
Poliția din Argeș, în alertă după ce o fată de 18 ani a sunat la 112. Ce au găsit agenții în apartamentul acesteia. Sursa foto: Observator / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost mobilizare de forțe a poliției în județul Argeș, după ce o fată de 18 ani a sunat la 112. Cum apelul s-a oprit brusc, oamenii legii s-au temut de o tragedie. Au avut însă parte de o surpriză uriașă când au pătruns în apartamentul tinerei.

Poliția din Argeș, în alertă după ce o fată de 18 ani a sunat la 112. Ce au găsit agenții în apartamentul acesteia

În ultimii ani, mai multe tragedii s-au petrecut în România după ce polițiștii nu au ajuns la timp să salveze persoane care au sunat la 112. Deja este celebru cazul Caracal. Pe 25 iulie 2019, Alexandra Măceşanu a sunat la numărul unic de urgență 112 din casa lui Gheorghe Dincă, plângând și implorând să fie salvată.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii nu au reușit să o salveze pe tânără. Recent, la Brăila, un caz similar s-a încheiat cu o tragedie. O femeie a fost găsită moartă la o zi după ce a sunat la 112 să ceară ajutor. Polițiștii afirmă că au căutat-o la scurt timp după ce a sunat însă nu au reușit sa o găsească.

Puși în gardă de astfel de tragedii, polițiștii din Argeș au avut, joi, o intervenție în forță într-un apartament din municipiul Pitești. În jurul prânzului, o femeie care striga după ajutor a sunat la 112, după care apelul s-a întrerupt.

ADVERTISEMENT

După acest apel, către zona de nord a orașului, de unde venea apelul, au fost direcționate toate echipajele disponibile din cadrul Poliției Municipiului Piteşti. Oamenii legii au încercat să reia legătura cu tânără.

Teama a crescut întrucât aceasta nu a mai răspuns. În scurt timp, la faţa locului au fost direcţionaţi şi ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş. Un martor le-a spus polițiștilor că a auzit țipete din apartamentul tinerei.

ADVERTISEMENT

Ajunși la imobilul fetei, oamenii legii au încercat să intre în apartament. Cum solicitările de a deschide uşa au rămas fără rezultat, s-a decis intrarea în forță, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Surpriză uriașă în interior. IPJ Argeş spune că în apartament au fost identificate două persoane. E vorba de o tânără de 18 ani şi un bărbat de 34 de ani, care erau în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Tânăra nu a recunoscut într-o primă fază că ar fi efectuat apelul la 112. Apoi, a declarat că ea a sunat, întrucât ar fi avut un conflict cu bărbatul. Ambii au fost duși la audieri.

ADVERTISEMENT