News

O fată de 19 ani a murit călcată de tren în Voluntari, la cinci luni după ce iubitul ei s-a stins din viață în același loc, la fel

10.09.2019 | 14:38
O fata de 19 ani a murit calcata de tren in Voluntari la cinci luni dupa ce iubitul ei sa stins din viata in acelasi loc la fel
O tânără a murit călcată de tren în orașul Voluntari. Sursa foto: observator.tv. Colaj: Fanatik.ro

O fată de doar 19 ani a murit călcată de tren în orașul Voluntari din județul Ilfov luni noaptea. Nefericitul eveniment s-a produs la cinci luni după ce iubitul ei s-a stins din viață exact în același loc, notează observator.tv.  Tânăra care a decedat exact la fel ca prietenul ei, Andreea Corina Lascu, era din comuna Ștefănești.

O fată de 19 ani a murit în Voluntari, exact la fel ca prietenul ei, în același loc

Prietenii îi spuneau Licurici tinerei de 19 ani care a sfârșit în mod tragic și, potrivit observator.tv, aceasta avea la ea un echipament sportiv și vorbea cu cineva la telefon în momentul în care a fost lovită din plin de tren. Ciudățenia este că prietenul fetei a murit în același loc, exact la fel, pe data de 2 mai.

Tânărul se afla atunci cu două fete și într-un moment de neatenție, având căștile în urechi, s-a apropiat foarte tare de tren și a sfârșit spulberat de locomotivă. Andreea a scris la acea vreme un mesaj emoționant pe pagina de Facebook a lui Ionuț, iar acum familia adolescentei se află în situația familiei băiatului care s-a stins din viață la începutul lunii mai.

tânără tren Voluntari
Mesajul pe care Andreea l-a postat acum 5 luni, atunci când a murit prietenul ei, Ionuț. Sursa foto: observator.tv

Mesajul postat de Andreea acum 5 luni pe pagina lui Ionuț

„M-ai învățat că e vorba de principii..știu,de multe ori am fost ocupată, iar acum, când am spus că am timp până terminăm vacanța să ne vedem, nu am mai apucat..acum, tu.. Nu ai mai avut timp… Mi-aș fi dorit să mă mai strângi o dată în brațe, așa tare, să ne mai luăm o dată la bătaie, să “mai râdem”, să-mi fi răspuns la telefon și să râzi de mine, să-mi spui să nu mai plâng că ești bine .. orice, dar nu să te conduc pe ultimul drum… Nu te vom uita niciodată copile și te vom iubi mereu..Să aperi poarta Rapidului de acolo,de sus,să fii fericit..odihnește-te în pace spirit liber”, a fost mesajul postat în urmă cu cinci luni de Andreea în legătură cu moartea lui Ionuț.