News

O fată de doar 10 ani din Italia a murit sufocată în urma unui joc periculos pe Tik Tok

22.01.2021 | 19:16
O fata de doar 10 ani din Italia a murit sufocata in urma unui joc periculos pe Tik Tok
Fata de 10 ani din Palermo a murit după o provocare pe Tik Tok
ADVERTISEMENT

O fată în vârstă de 10 ani din Palermo, Italia, a murit asfixiată jucând un periculos joc „al fularului” pe Tik Tok.

Jocul fularului sau blackout challenge i-a fost fatal lui Antonella, o fată din sudul Italiei, care a murit pentru a-și impresiona prietenii de pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Fata în vârstă de 10 ani s-a legat de gât cu o centură de gât, cu scopul de a nu respira cât mai mult timp posibil, însă s-a sufocat.

O fată de 10 ani din Italia a murit strangulată pe Tik Tok

Corpul acesteia a fost găsit fără suflare de către sora mai mică, în vârstă de doar 5 ani. Deși a fost transportată de urgență la Spitalul de copii din Parlemo, fata nu a supraviețuit.

ADVERTISEMENT

Jocul fularului” – în care copiii îşi blochează respiraţia până la leşin, pentru a experimenta senzaţii tari – provoacă în fiecare an accidente, unele mortale, anunță News.ro.

Antonella se juca jocul asfixierii. Noi nu ştiam că participa la acest joc. Ştiam că Antonella intra pe TikTok pentru coregrafii, pentru a vedea videouri. Dar cum mi-aş putea imagna această atrocitate?”, a declarat tatăl fetiței.

ADVERTISEMENT

Fiica mea, mica mea Antonella, să moară din cauza unui joc extrem pe TikTok. Cum să accept aşa ceva?”, declară Angelo Sicomero. Familia îndurerată a decis să îi doneze organele pentru a salva alte vieți

Între timp, Parchetul din Palermo a deschis o anchetă cu privire la „incitare la sinucidere”. Platforma Tik Toka reacționat și a anunțat că va colabora cu anchetatorii pentru a stabili cine stă în spatele acestui joc macabru, care aduce aminte de Balena Albastră. „Securitatea comunităţii TikTok este prioritatea noastră abslută, ne aflăm la dispoziţia autorităţilor competente pentru a colabora în ancheta lor”, anunţă platforma.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au confiscat teleofnul fetei pentru a stabili dacă Antonella era în contact direct cu alți participanți și dacă a fost invitată să participe la o provocare care i-a pus capăt vieții.

ADVERTISEMENT