Life

O fată de la Puterea dragostei, cât pe ce să fie descalificată! Deznodământul privind eliminarea din 28 martie

28.03.2021 | 20:17
O fata de la Puterea dragostei cat pe ce sa fie descalificata Deznodamantul privind eliminarea din 28 martie
Puterea dragostei, 28 martie: niciun concurent nu a fost eliminat din casă. Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

O fată a fost cât pe ce să fie descalificată de la Puterea dragostei într-una dintre cele mai tensionate gale din acest sezon. În ediția din 28 martie au avut loc câteva evenimente care i-au ținut cu sufletul la gură pe telespectatori.

Niciun concurent nu a părăsit competiția în gala săptămânală și asta deoarece publicul nu a putut vota pentru favoritul lor, astfel că toți au primit o a doua șansă pentru a continua concursul.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei nominalizați au fost Andreea, Maria și Radu, care au respirat ușurați la final, când prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat că nu vor pleca din casă.

Andrada, pe punctul de a fi descalificată de la Puterea dragostei

Cu sufletul la gură a stat și Andrada, care a fost pe punctul de a fi descalificată. Concurenta a avut un incident cu Codruț, în care s-a implicat și Alexandra, iubita acestuia.

ADVERTISEMENT

Este a doua săptămână la rând când Andrada își iese din minți și încalcă regulamentul. Bruneta a primit și de data aceasta cartonașul galben din partea producătorilor emisiunii, iar prezentatoarea i-a spus că ar trebui să demonstreze că nu merită să fie descalificată pe viitor.

Andrada i-a promis că își va revizui comportamentul după ce a căzut la pace între timp cu iubitul Alexandrei, amândoi cerându-și iertare pentru că s-au jignit.

ADVERTISEMENT
puterea dragostei
Andrada de la Puterea dragostei a primit al doilea cartonaș galben și a fost pe punctul de a fi descalificată. Foto: Captură Kanal D

Aya și Andrei, deja la cuțite

Un moment tensionat au protagonizat și Aya și Andrei, cei care au intrat în posesia premiului de 1.500 de euro, fiind desemnați drept cuplull lunii.

Andrei s-a săturat de glumele pe care Aya le face cu Marinescu, iar concurenta a început să plângă, semn că relația lor nu are cine știe ce viitor.

ADVERTISEMENT

„Când încerci să îi explici unui om atâta romanul și te dă la o parte… Vreau să evite anumite glume, dă-ți tricoul jos… Nu sunt absurd să fugă prin casă de el, dar să nu mai aibă glumele astea cu el”, a spus Andrei extrem de nemulțumit de atitudinea pe care a avut-o Aya, considerându-se umilit de apropierea ei de Marinescu.

ADVERTISEMENT