News

O fată din Cluj a dispărut misterios de acasă. Familia crede că a fost răpită de o sectă

02.07.2020 | 23:15
O fata din Cluj a disparut misterios de acasa Familia crede ca a fost rapita de o secta
ADVERTISEMENT

O fată din Cluj a dispărut misterios și aparent ar fi fost capturată de o sectă, după cum susțin rudele fetei, disperate că nu o pot găsi.

Polițiștii au făcut apel la populație pentru a o găsi pe Olivia, o tânără de 34 de ani care a dispărut de mai bine de 15 zile din locuința ei din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Fata ar fi plecat de acasă și nu s-ar mai fi întors, motiv pentru care sora acesteia susține că ar fi fost răpită de o „sectă”.

O fată din Cluj-Napoca a dispărut de acasă în urmă cu două săptămâni

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Semnalmentele persoanei: înălţime 1.68 metri, 66 kilograme, păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare.

Nu se cunoaşe vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

Sora fetei locuiește în Spania și a postat un mesaj pe Facebook, în limba spaniolă. Andreea Ladăr crede că sora sa a fost luată de o sectă.

Fetiţa asta e Sora mea!!! Este dispărută!!! Capturatā de o sectă!!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franţa dar credem că poate fi in orice ţară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!!”, a scris femeia pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Conform experților criminaliști, primele 72 de ore sunt critice atunci când o persoană dispare de acasă. În momentul în care este depășită această perioadă de timp, polițiștii au o misiune aproape imposibilă în tentativa de a găsi persoana dispărută.

ADVERTISEMENT