News

O fată și un băiat, înjunghiați într-o parcare din Drobeta Turnu Severin. Cine e atacatorul

O fată și un băiat au fost înjunghiați într-o parcare din Drobeta Turnu Severin, de un alt tânăr care i-ar fi cunoscut fără ca motivul să fie clar.
01.01.2023 | 14:59
O fata si un baiat injunghiati intro parcare din Drobeta Turnu Severin Cine e atacatorul
Oameni înjunghiați la Drobeta. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Incidentul grav a fost înregistrat în prima zi a noului an în Drobeta Turnu Severin, într-o parcare din oraș.

Doi tineri, înjunghiați într-o parcare din oraș

Victimele sunt o tânără de 26 de ani și un tânăr de 20 de ani, ambii fiind atacați și înjunghiați cu un cuțit de către un bărbat în vârstă de 20 de ani, într-o parcare din Drobeta Turnu Severin. Fata a fost înjunghiată în piept, iar bărbatul în umăr.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 1 ianuarie 2023, în zona Stadionului Municipal din Drobeta Turnu Severin. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști care au împrejmuit zona pe parcursul cercetărilor.

Deși nu se cunosc motivele exacte care au pornit scandalul, se pare că victimele se cunoșteau cu atacatorul și, mai mult, ar fi fost chiar prieteni. Victimele au ajuns la spital, fiind transportate de autoturisme personale, nu de echipaje ale Ambulanței.

ADVERTISEMENT

Individul care i-a înjunghiat pe cei doi va fi cercetat pentru tentativă de omor, deși, din fericire, victimele nu sunt într-o stare gravă.

Între timp, la Arad un tânăr în vârstă de 29 de ani își bătea bunicul și îi distrugea acestuia mașina, chiar înainte de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Jandarmii au relatat cele întâmplate. “Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că este vorba despre un tânăr de 29 de ani care, după ce şi-a lovit bunicul, i-a distrus maşina şi, cu o bucată de fier, a spart geamurile casei.

Tânărul era extrem de agitat, afirmând că, pe fondul consumului de alcool, s-a dus la bunicul său, un bărbat în vârstă de 60 de ani, şi din cauza unor neînţelegeri l-a lovit pe acesta, apoi a rupt oglinzile maşinii şi a spart parbrizul şi geamurile autovehiculului, dar şi ale casei.

ADVERTISEMENT

Tânărul avea răni pe faţă şi la mâna, declarând că a spart geamurile maşinii cu pumnul, iar atunci când l-a lovit pe bunicul său s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de bordură”, a anunţat Jandarmeria Arad.

ADVERTISEMENT
Tags: