News

O fată violată de tatăl ei vitreg, lăsată în casă cu pedofilul de polițiști. Primarul comunei unde s-a semnalat cazul: „Este o familie obișnuită, nu e un caz social”

20.08.2019 | 19:49
O fata violata de tatal ei vitreg lasata in casa cu pedofilul de politisti Primarul comunei unde sa semnalat cazul Este o familie obisnuita nu e un caz social

O fată în vârstă de 15 ani din comuna Grivița, județul Vaslui, ar fi fost violată de tatăl ei vitreg. Sesizarea la poliție a fost făcută de mama fetei, iar oamenii legii au hotărât să îl lase pe individ în aceeași casă unde s-ar fi petrecut oribilele fapte. Contactată de jurnaliști, primarul comunei, Alina Munteanu, a avut de precizat simplul fapt că e vorba despre o familie obișnuită și nu e vorba despre vreun caz social, ca și cum dacă ar fi fost un caz social era normal să se întâmple așa ceva.

Presupusul pedofil, lăsat în casa unde ar fi abuzat victima

Cercetarea este în acest moment cu privire la fapte (in rem), potrivit Poliției Vaslui. „Se fac cercetări într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de viol. În cauză a fost identificată o persoană bănuită de comiterea faptei şi se continuă cercetările”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al poliției locale.

Potrivit anumitor informații, femeia ar fi refuzat ajutorul de la DGASPC Vaslui, care lucrează, în paralel, la propria anchetă. Reprezentanții primăriei susțin că până acum familia nu a fost implicată în vreo chestiune care să afecteze comunitatea locală și că este vorba despre o familie normală.

viol vaslui
Presupusul pedofil a fost trimis acasă, acolo unde ar fi abuzat-o pe fată. Sursa foto: Digi 24

Primar: „Membrii familiei nu au ridicat probleme până în prezent”

„Noi am fost sunaţi luni după amiază de cei de la Protecţia Copilului, dar nu ştiam nimic despre caz, nu avem nicio informaţie, niciun indiciu despre ce familie ar fi vorba. Astăzi, în jurul orei 9.30-10.00, s-a comunicat o informare oficială de la spital. Din informaţiile comunicate de către poliţistul din comună, tatăl vitreg a plecat din localitate, el lucrând în construcţii. Este o familie obişnuită, nu sunt un caz social, nu erau monitorizaţi, pentru că nu au ridicat probleme până în prezent”, a declarat primarul din Grivița, scrie cancan.ro.

Tags: