News

O fată violată și sechestrată în Alexandria a fost găsită în 90 de minute de polițiști

26.09.2019 | 13:33
O fata violata si sechestrata in Alexandria a fost gasita in 90 de minute de politisti

Cazul de la Caracal se pare că a schimbat în cele din urmă câteva lucruri în instituțiile statului. Astfel, după ce Alexandru Măceșanu a sunat la 112, dar nu a putut fi salvată întrucât autoritățile nu și-au făcut datoria. Un alt caz care s-a petrecut recent arată însă că există șansa ca lucrurile să se schimbe și în instituțiile statului. Astfel, în Alexandria, o tânără de 19 ani a sunat la 112 și a acuzat că este victima unui viol, iar poliția a avut nevoie de numai 90 de minute pentru a interveni.

O fată violată și sechestrată în Alexandria a fost găsită de polițiștii teleormăneni

Șeful IPJ Teleorman a vorbit despre acest caz: „Am fost sesizați, printr-un apel la 112, în jurul orei 6 și 17 minute de către o persoană de sex feminin că a fost victima infracțiunii de viol și e sechestrată într-un imobil din Alexandria, fără a indica adresa exact. Prin mijloacele specifice s-a reușit localizarea apelantei.

În scurt timp, echipa operativă s-a deplasat la fața locului și s-a reușit identificarea acesteia, o tânără de 19 ani dintr-o localitate rurală din Teleorman, precum și a presupusului agresor, un tânăr de 22 de ani din Alexandria, care locuia în apartamentul proprietate a părinților săi”, a spus Iulian Orbeșteanu.

Fată violată și sechestrată, găsită în Alexandria în doar 90 de minute
Fată violată și sechestrată, găsită în Alexandria în doar 90 de minute *foto: antena3.ro

Fata a fost salvată cu ajutorul STS

Oamenii legii anunță că locația exactă a fete a fost găsită cu ajutorul STS: „Fata a putut să dea detalii operatorului 112 privind locația, fapt ce a condus la găsirea ei, dar și prin mijloacele specifice derulate împreună cu angajații STS. Prin triangulație, apelul respectiv conducea pe o stradă din municipiul Alexandria. Când s-a intrat în apartament, presupusul agresor nu a opus rezistență”, a declarat Iulian Orbeșteanu, șef serviciu IPJ Teleorman, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Cele două persoane au fost duse la sediul Poliției Alexandria pentru cercetări și stabilirea situației.

Tags: