Life

O femeie a aflat că iubitul o înșeală, în direct. Cum s-a petrecut totul: „Ascultă absolut tot ce vorbim”

Cum a aflat o femeie că iubitul ei este infidel, în direct la un post de radio. Bărbatul a aflat cu stupoare că partenera lui de viață a ascultat o întreagă conversație în care el a recunoscut că are o amantă.
23.08.2022 | 00:27
O femeie a aflat ca iubitul o inseala in direct Cum sa petrecut totul Asculta absolut tot ce vorbim
O femeie a aflat că iubitul o înșeală, în direct. Foto: Capturi video Youtube
ADVERTISEMENT

Momente teribile pentru o femeie care a aflat de la un post de radio că iubitul ei era infidel. Iată cum s-a pus totul la cale și cum a ajuns aceasta să afle că bărbatul pe care îl avea alături se iubea cu altă femeie.

Cum a aflat o femeie că este înșelată. Totul s-a auzit la un post de radio

Totul s-a întâmplat în Noua Zeelandă, iar postul de radio cu pricina este The Edge, acolo unde gazdele Sharyn și Jayden au complotat pentru a o ajuta pe femeie să afle dacă este sau nu înșelată.

ADVERTISEMENT

Femeia în cauză avea suspiciuni că este înșelată, dar a vrut să fie sigură, așa că a avtu o idee ingenioasă: să le ceară ajutorul jurnaliștilor care prezentau o emisiune la radio.

Astfel, aceștia l-au sunat pe bărbatul infidel și l-au întrebat dacă este de acord să o ajute pe prezentatoare – care s-a dat drept o colegă de serviciu – pentru a organiza petrecerea surpriză a amantei sale.

ADVERTISEMENT

“Organizăm o petrecere surpriză și am nevoie de puțin ajutor cu niște chestii – cum ar fi să invit niște prieteni de la serviciu, pentru că lucrați împreună, nu?”, a întrebat aceasta

“Ah, da, știi, aș putea să invit câteva persoane în jurul ei. Da, va fi o zi minunată”, a spus repede bărbatul.

ADVERTISEMENT

Cum a recunoscut bărbatul că își înșeală iubita

Apoi a venit partea care avea să dezvăluie că bărbatul își înșeală, de fapt, iubita cu o femeie alături de care lucrează.

Jurnalista de la postul de radio l-a rugat să o scoată la cină pe amantă înainte de petrecere și l-a făcut să recunoască că sunt, de fapt, iubit și iubită.

ADVERTISEMENT

“Pentru că voi doi sunteți oficiali acum, ca prieten/prietenă, nu? Așa că nu ar fi ciudat dacă ai scoate-o la o întâlnire”, a spus jurnalista.

“Cred că se poate spune că suntem”, a fost afirmația prin care femeia respectivă a știut că este înșelată.

Apoi, gazda emisiunii l-a făcut să înțeleagă pe bărbat că prietena lui a ascultat totul.

„O să pui întâlnirea și în calendarul iubitei tale?”, a spus ea. Bărbatul s-a fâstâcit în cuvinte și a închis telefonul.

ADVERTISEMENT