News

O femeie a căzut în gol de pe faleza cazinoului din Constanța peste stabilopozi

ISU Constanța a intervenit pentru salvarea unei femei care s-a aplecat prea mult peste balustrada de protecție de pe faleza cazinoului din Constanța.
06.06.2021 | 15:07
O femeie a cazut in gol de pe faleza cazinoului din Constanta peste stabilopozi
Faleza cazinoului din Constanța/ Foto: Inquam Photos - Daniel Stoenciu
ADVERTISEMENT

Femeia de 45 de ani s-a prăbușit doi metri în gol peste stabilopozii ce susțin faleza din fața cazinoului din Constanța.

În urma unui apel primit la numărul de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a trimis la fața locului o autoscară, un echipaj de prim ajutor și o autospecială de stingere.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost salvată suferind doar câteva leziuni superficiale, informează Agerpres.

Femeia a scăpat cu răni superficiale

Femeia, în vârstă de 45 ani, a fost ridicată la nivelul falezei şi predată echipajului SMURD, pentru examinare medicală. Victima refuză transportul la spital”, a transmis ISU Dobrogea.

Nu este prima dată când are loc un incident asemănător în același loc. În anul 2015, tot în luna iunie, o femeie a căzut după ce balustrada de protecție s-a rupt. Femeia se sprijinise de balustradă ca să-și facă o fotografie.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de incidentul de astăzi, victima din urmă cu șase ani a suferit leziuni grave în urma căderii peste stabilopozi.