News

O femeie a fost bătută, răpită și violată, în Iași! A fost găsită după ce polițiștii au apelat la câini de urmă

Un caz șocant a avut loc în Iași după ce o femeie, bătută cu sălbăticie, a fost răpită și violată, polițiștii găsind-o cu greu, cu ajutorul câinilor.
09.10.2022 | 12:48
O femeie a fost batuta rapita si violata in Iasi A fost gasita dupa ce politistii au apelat la caini de urma
O femeie agresată de concubin a fost găsită de câinii Poliției, în Iași / Foto: Mesagerul de Neam
ADVERTISEMENT

Polițiștii din județul Iași cercetează un caz de-a dreptul tulburător. O femeie a fost lovită în cap cu un baltag, răpită și violată de cel care îi era concubin. Femeia a fost găsită după ce polițiștii au apelat la ajutorul câinilor de urmă pentru a o depista.

O femeie, bătută, răpită și violată de concubin, în Iași

Un caz tulburător a avut loc în județul Iași. Polițiștii anchetează situația unei femei care a fost bătută cu sălbăticie cu un baltag – o unealtă asemănătoare cu un topor – răpită și apoi violată de concubinul ei în seara zilei de vineri, 7 octombrie 2022.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor prezentate de ziare.com, femeia a reușit să scape după ce și-a contactat fiica și i-a spus zona în care se afla, iar polițiștii, cu ajutorul câinilor de urmă, au reușit să o depisteze și să o scape de calvarul pe care l-a îndurat.

Acum, după ce a fost găsită, bărbatul care a agresat-o este cercetat penal pentru violenţă în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe și riscă ani grei de închisoare dacă faptele de care este acuzat vor fi probate și dovedite de procurori.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, o femeie ar fi fost lovită cu un baltag, de concubinul său, iar apoi ar fi fost obligată să plece cu acesta în extravilanul comunei Schitu Duca.

Imediat a fost constituită o echipă complexă de poliţişti, coordonată de şeful Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, fiind demarate căutările şi investigaţiile. Nici femeia, nici bărbatul nu au răspuns la apelurile telefonice făcute, fiind într-o arie fără semnal.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, femeia ar fi reuşit să-şi sune fiica de pe telefonul bărbatului, spunându-i zona în care se deplasează”, se arată în comunicatul făcut de Inspectoratul de Poliție Iaşi.

Femeia a fost găsită cu ajutorul câinilor

Pentru a o găsi pe femeie însă, polițiștii au apelat la ajutorul câinilor de urmă, aceștia conducând organele legii la locul în care era femeia agresată. Totodată, informează sursa citată, bărbatul care a agresat-o pe femeie și care îi era concubin, a fost identificat și săltat de polițiști.

ADVERTISEMENT

În momentul în care bărbatul a fost reținut, el fiind prezentat Parchetului pentru un mandat de arestare, el avea asupra lui un baltag, arma folosită pentru a o agresa pe femeie, și un cuțit. În cursul zilei de ieri, sâmbătă, 8 octombrie 2022, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere.

De asemenea, acum, bărbatul care a agresat-o pe femeia din Iași s-a ales și cu un ordin de protecție provizorie, Justiția urmând să ia o decizie definită în cursul zilelor viitoare.

ADVERTISEMENT